“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Телеведучий Тімур Мірошніченко разом із дружиною Інною днями, нарешті, став батьком вчетверте. Зіркове подружжя прийняло до своєї великої родини другу названу дитину. Тепер в Марка, Мії та Марселя є старша сестричка, яку звуть Ангеліною. Дівчинці 8 років і вона зараз — найстарша серед своїх названих братиків та сестричок.

Ангеліна разом із названими батьками, братами і сестрою
Ангеліна разом із названими батьками, братами і сестрою

Родина Мірошніченків вже встигла провести свій перший вікенд у новому складі. У вихідні, коли світло вимкнули надовго – зіркове подружжя разом із 4-мя дітлахами відправились на прогулянку. За словами Тімура Мірошніченка — гуляли вони до 10-ї години вечора і ласували піцою.

Багатодітний батько зізнався, що Ангеліна їла піцу вперше і навіть не знала, як її потрібно тримати в руках. Тому дорослим довелось пояснювати дитині такі прості і очевидні, здавалося б, речі. Мірошніченко зазначив, що цей досвід виявився для нього доволі цікавим.

Адже Ангеліна по факту – старша за трьох його інших дітей. Але деякі корисні у побуті навички ще не засвоїла (на відміну від Мії, Марка і Марселя).

Також Тімур Мірошніченко розповів, що інші діти чекали на поповнення в родині. Батьки розповіли їм, що скоро в оселі зʼявиться 8-річна дівчинка. Мія і Марк спеціально для названої сестрички записували відео і надсилали їй.

Родина Тімура та Інни Мірошніченко
Родина Тімура та Інни Мірошніченко

Тімур та Інна Мірошніченко вперше познайомились із Ангеліною місяць тому. Для очної зустрічі з дівчинкою їм довелось подолати велику відстань і перетнути кордон. Адже дитячий будинок, в якому жила їх названа донька – в 2022 році був евакуйований до Польщі через повномасштабне вторгнення.

За словами Мірошніченка – найбільше на зустріч з Ангеліною чекала їх рідна донька, 6-річна Мія. Вона дуже хотіла мати старшу сестричку і розповідала батькам, що вони будуть спати разом в одній кімнаті, але Ангеліна займе верхню полицю в двох-ярусному ліжечку.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?