Рідний брат Тіни Кароль одружився з сестрою відомої української актриси: у них народилася донечка (ФОТО)

Тіна Кароль та Ірма Вітовська є родичками, і це все через те, що брат співачки одружений із сестрою акторки - що відомо про подружжя, яке має донечку?

Тіна Кароль нещодавно розповіла про навчання свого сина у Великій Британії і поділилася деталями про її тісні стосунки з акторкою Ірмою Вітовською. Виявилося, що обидві сім’ї не лише дружать, але і мають родинні зв’язки: рідний брат Тіни, Станіслав, є чоловіком Наталії, сестри Ірми.

Кароль пригадала про рідкісні зустрічі через їхні зайняті робочі графіки. Вона розповіла, як особисто взяла участь у сватанні Станіслава до Наталії, сестри Ірми, описуючи цей процес як традиційний і серйозний. Усі члени родини об’єднувалися, щоб попросити руку Наталії для Станіслава.

Брат Тіни Кароль розповів про одруження з сестрою відомої актриси
Брат Тіни Кароль розповів про одруження з сестрою відомої актриси

Незважаючи на рідкість особистих зустрічей, Тіна Кароль підкреслила значення їхніх тісних відносин з Ірмою Вітовською, що надає особливе значення їхньому родинному зв’язку.

Брат Тіни Кароль розповів про одруження з сестрою відомої актриси
Брат Тіни Кароль розповів про одруження з сестрою відомої актриси

Тіна Кароль висловила свої почуття щодо актриси Ірми Вітовської, наголошуючи, що відчуває велику прихильність до неї ще з часів, коли та зіграла у серіалі “Леся + Рома”. Вона розповіла, що колись навіть шукала гарбуз по хаті, маючи на увазі свою захопленість актрисою. Зараз, зустрічаючись з Ірмою за столом, Тіна відчуває себе поруч зіркою, і це почуття взаємне.

Брат Тіни Кароль розповів про одруження з сестрою відомої актриси
Брат Тіни Кароль розповів про одруження з сестрою відомої актриси

Тіна Кароль рідко згадує про свого старшого брата Станіслава Лібермана, що мешкає в Києві та успішно працює адвокатом, керуючи власною юридичною фірмою. Станіслав одружений і має доньку Весту, а його дружина є рідною сестрою акторки Ірми Вітовської-Ванца. Тіна підтримує близькі відносини зі своїм братом та його сім’єю, регулярно приїжджаючи в гості до них і проводячи час зі своєю племінницею.

Нові статті

Схожі статті

У магазині такого точно не купите: як приготувати вівсяний кекс із ягодами за 20 хвилин. Час пішов!

Настала осінь, холодні вечори, і це ідеальний час для того, щоб приготувати смачну та ароматну випічку - рецепт пухкого вівсяного кексу з ягодами.

Знайомство на роботі і пропозиція через 1.5 місяці: Христина Решетнік пригадала, як дружиною стала

Дружина ведучого телешоу "Холостяк" Григорія Решетніка пригадала той час, коли ще не була заміжня. Блогерка та багатодітна мама розповіла, якою була пропозиція руки та серця від коханого Григорія.

Щасливій історії настав кінець: що стало останньою крапкою у шлюбі Соломії Вітвіцької з Владом Кочатковим

Наразі Соломія Вітвіцька зустрічається з Олексієм Ситайло, який захищає Україну, але до нього у телеведучої 1+1 був шлюб із режисером Владом Кочатковим, який тривав 8 років - чому розлучились?

Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.