Веде донжуанський спосіб життя: що відомо про всіх коханок Сергія Жадана до і після Христини Соловій

Приголомшливий поет, фронтмен гурту "Жадан і собаки", співак Сергій Жадан справжній ловелас. Чоловік вдало підкорює серця обраниць, але які жінки можуть претендувати на місце музи артиста?

Сергій Жадан написав багато віршів про кохання, але чи опанував він його насправді?  Мультиартист був 2 рази одружений та йому приписували кілька романів з різними жінками, але ж які з них є правдивими історіями із життя поета?

Історії кохання Сергія Жадана

Першою обраницею письменника стала режисерка Харківського театру Світлана Олешко. У шлюбі вони прожили більш як 12 років та мають спільного сина Івана, якому зараз 27 років. Світлана ставила спектаклі для артиста і зараз в інтерв’ю розповідає що любить читати його книжки. Колишнє подружжя знаходяться у достатньо теплих та дружніх стосунках.

Але що ж стало причиною розлучення пари? Сергій у 2008 р. зав’язав роман з Іриною Куціною. Тому артист заради коханки пішов від Світлани.

Познайомились вони з Іриною у Харківському видавництві “Фоліо”, де на той час працювала жінка. Відомо що вона займається благодійним фондом Сергія Жадана, та є керівником цієї організації. У шлюбі Сергія та Ірини народилась донечка Марія. Поет дуже любить свою доньку та часто публікує її фотографії у своїх соціальних мережах.

Перед офіційним розлученням пари, ходили чутки про те що вони вже не разом і Сергій пішов від дружини до Христини Соловій. Здогадки шанувальників, щодо розлучення підтвердились, адже в мережі зʼявилась інформація що 24 квітня 2023 року у суді міста Львова було зареєстровано позовне провадження про розірвання шлюбу. Пара прожила разом 15 років, але не змогла зберегти ці стосунки.

Що відомо про всіх коханок Сергія Жадана до і після Христини Соловій
Що відомо про всіх коханок Сергія Жадана до і після Христини Соловій

Ірина Куціна не дуже любить з’являтись на публіці та не досить активно веде свої соцмережі. Тому про її спосіб життя та як вона переживала розлуку з артистом дізнатись просто неможливо. Сергій Жадан знову здивував публіку своєю появою “на людях” з українською співачкою Христиною Соловій. Їх сфотографували на прогулянці, коли вони тримались за руки. Пара навела великого шуму в українському інформаційному просторі. Чутки ходили дуже довго, і чи не кожен знав про цей роман. Артисти довго приховували його, шанувальники майже 2 роки намагались зʼясувати правдивість цієї інформації. За цей період зірки записали спільні пісні, знялись разом у кліпі та знімались в кількох шоу, що ще більше приваблювало глядачів.

що відомо про всіх коханок Сергія Жадана до і після Христини Соловій
що відомо про всіх коханок Сергія Жадана до і після Христини Соловій

Пізніше Христина Соловій, пішла на інтервʼю і підтвердила що була у стосунках із Жаданом. Проте, те що вона розповіла, дуже здивувала усіх. Співачка підтвердила плітки щодо них з Жаданом, але в цьому ж інтервʼю за декілька хвилин зізналась, що вони більше не разом, тому що дівчина закохалась в іншого, але хто це – не розповіла.

Зараз про стосунки Сергія Жадана нічого не відомо і у фанатів навіть немає ніяких припущень, хто може бути його обраницею.

Нові статті

Схожі статті

Сайт: З бантиками і букварем: 49-річна Наталія Могилевська показала себе 40 років тому – її мало хто впізнає

Наталія Могилевська в понеділок, 2 вересня – відвела старшу доньку до школи. Урочисті заходи з нагоди Першого дзвоника навіяли їй спогади про власне дитинство. Якою була артистка 40 років тому?

Справжній делікатес до зимової вечері в -10: легкий спосіб, як замаринувати гриби, щоб гості рецепт просили

Мариновані грибочки стануть справжнім делікатесом на святковому столі. Та й просто до вечері їх можна подати. Наступний рецепт допоможе зберегти смачні "дари лісу" на зиму власноруч.

Український кінематограф втрачає холостяків: як виглядають жінки В’ячеслава Хостікоєва і Тараса Цимбалюка

В українському шоу-бізнесі стає дедалі менше завидних холостяків. Наприклад, красень Тарас Цимбалюк давно у стосунках із білявкою. Свою половинку знайшов і син Хостікоєва та Сумської — Вʼячеслав.

Пластичний хірург прокоментував зміну зовнішності Олега Винника за останні 3 роки: “На його обличчі набряки”

Співак Олег Винник зник з українського шоу-бізнесу майже на 3 роки. Він перестав вести соціальні мережі та не розповідав фанатам про своє життя. За цей час артист дуже змінився зовні.