“Моя цюця!”: Оля Полякова пішла далі у стосунках з артистом-холостяком. Хто став її новим фаворитом?

Оля Полякова 20 років тому вийшла заміж за бізнесмена Вадима Буряковського. Щаслива дружина і мама двох доньок іноді дозволяє собі забути про статус і… пофліртувати з іншими чоловіками.

Українська співачка Оля Полякова завжди любить дивувати своїх прихильників епатажною та неочікуваною поведінкою. Ще декілька тижнів тому в українському суспільстві ширилися чутки – мовляв, у Полякової роман з екс-учасником кулінарного талант-шоу Владом Міцкевичем. Та й він сам у соціальних мережах підігрівав ці чутки відвертими світлинами. На них Міцкевич та Полякова пристрасно цілуються прямо в губи.

Згодом усі плітки про роман Королеви ночі на стороні були спростовані. Виявляється, Влад Міцкевич вигадав усю цю історію від початку і до кінця. І все – заради помсти Поляковій, з якою раніше працював разом, а потім розсварився та розірвав робочі стосунки.

Ця історія стала вже забуватись, а в Олі Полякової, схоже – зʼявився новий фаворит. Він – з числа відомих артистів і у свої 50 років жодного разу не був одружений. Співачка лагідно назвала його “Моя цюця”, завітавши на сторінку артиста у соціальних мережах. Хто ж тепер в фаворитах у Полякової ходить?

Імовірно, більшість фанатів виконавиці здивується, але це… Андрій Данилко. Заробити комплімент від Полякової “батькові” Вєрки Сердючки вдалось завдяки світлині з далекої юності. Андрій Михайлович оприлюднив старе чорно-біле фото на своїй сторінці. На ньому хлопець ще геть молодий, знаходиться на початку своєго творчого шляху.

Андрій Данилко отримав комплімент від Олі Полякової
Андрій Данилко отримав комплімент від Олі Полякової

Впізнати в цьому юнакові сучасного Андрія Данилка важко. Хіба що — за сумним поглядом. Втім, навіть відсутність посмішки на обличчі молодого парубка не завадила йому отримати купу компліментів.

І один з найцінніших залишила Оля Полякова. Звісно, ні про які романтичні стосунки між ними мова не йде. Коментар Королеви ночі виявився суто дружнім.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.