Оля Полякова в Канни гайнула, а Тіна Кароль обрала рідну Україну: де відпочивають зірки цього літа

Зірки українського шоу-бізнесу цього літа відправились на відпочинок до води. Хто гайнув на кордон, а для кого милішими виявились українські простори Карпат? Детальніше "Один Факт" розповість далі.

Літо – чудовий час для подорожей та відпочинку біля води. Де відпочивали в цьому році відомі українські знаменитості Ксенія Мішина, Тіна Кароль, Оля Полякова і Катя Репяхова?

Оля Полякова

Оля Полякова цього року відправилась на відпочинок до Монако. Насолоджуватись морем та сонцем співачка вирішила в компанії подруги. Кожен день артистки наповнений яскравими фотосесіями у купальниках та літнім відпочинком на місцевих пляжах. Також артистка не забуває і про щоденні тренування.

Тіна Кароль

Тіна Кароль обрала для літнього відпочинку не заморські пляжі, а рідні українські простори. Співачка провела декілька вільних днів посеред Карпат, насолоджуючись сном на свіжому повітрі у гамаку та навколишніми мальовничими гірськими краєвидами.

Тіна Кароль поніжилась у гамаку посеред гірських пейзажів
Тіна Кароль поніжилась у гамаку посеред гірських пейзажів

До речі, Карпати – улюблене місце відпочинку Тіни Кароль не тільки влітку, але й взимку. Артистка на новорічні свята вже була в цій місцевості разом із сином Веніаміном.

Тіна Кароль показала себе просто неба без макіяжу
Тіна Кароль показала себе просто неба без макіяжу

Хлопець приїжджав до України на канікули із закордону та провів декілька днів з мамою.

Катя Репяхова

Українська блогерка та дружина співака Віктора Павліка провела декілька тижнів після святкування свого 30-річчя в Ізраїлі. Катя відправилась на відпочинок не сама. Компанію їй склали мама та маленький син Михайлик.

Ізраїль – одна із улюблених країн для відпочинку в Катерини Репяхової. Саме тут блогерка має чудову можливість насолодитись теплими пляжами, але й поспілкуватись із сестрою, яка давно вже живе в цій країні.

Ксенія Мішина

Екс-холостячка та акторка Ксенія Мішина обрала для відпочинку цього літа США. Жінка разом із 12-річним сином Платоном протягом трьох тижнів подорожувала Америкою.

Завдяки закордонній подорожі Ксенія Мішина змогла насолодитись американським колоритом. Під час відпочинку акторка звертала увагу на занадто високі ціни, особливості місцевого сервісу, нюанси, що повʼязані з транспортом і швидкий темп життя.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.