“Висновки робіть самі”: Узелков показав 75-річну маму, з якою не говорив 20 років через шлюб з Боржемською

Український боксер та тренер Вʼячеслав Узелков, зворушливо привітав рідну мати з днем народження: Чому боксер ігнорував родину та 20 років не розмовляв з матір'ю?

Знаходячись у шлюбі із Мариною Боржемською, боксер розповідав, що не спілкувався зі своєю мамою 20 років, адже жінка була у “натягнутих” відносинах із нею.

Чоловік розповідав про це у соціальній мережі Instagram, де також поділився із шанувальниками подробицями особистого життя, коментуючи, що саме його екс-дружина була на заваді спілкування тренера із матірʼю.

Боксер В'ячеслав Узелков розповів, чому не розмовляв з матір'ю 20 років
Боксер В’ячеслав Узелков розповів, чому не розмовляв з матір’ю 20 років

Ще за часів коронавірусу, Вʼячеслав зрозумів, що мама його найрідніша людина і ніколи не можна обривати стосунки із родиною. Чоловік відкрито попросив пробачення у матері і закликав усіх своїх фоловерів не забувати про рідних та завжди підтримувати з ними контакти, адже вони завжди будуть любити та допомагати, щоб не трапилось.

21 липня Зінаїда Узелкова відсвяткувала своє 75- річчя. Український боксер не соромлячись привітав матір з цим ювілеєм, розповівши ще раз, що ніколи не пізно попросити пробачення та відновити стосунки із сім’єю, щоб між вами не сталося.

Чоловік зазначив, що саме після розлучення із Мариною Боржемською з якою вони були одружені 20 років, він прийшовши з букетом квітів, опустив очі боячись подивитись на свою мати, просив вибачення, за те що так довго її ігнорував, адже щось затьмарило його розум. За словами самого ж Вʼячеслава, Зінаїда в ту ж хвилину сказала, що не тримає на нього образи, тому що він її син, якого так любить її материнське серце.

У шлюбі, Марина та Вʼячеслав були із 1999 по 2018 рік. Марина народила двох дітей – сина Роберта у 2009 році та доньку Олівію у 2012 році.

Боксер В'ячеслав Узелков розповів, чому не розмовляв з матір'ю 20 років
Боксер В’ячеслав Узелков розповів, чому не розмовляв з матір’ю 20 років

На останок боксер написав звертаючись до своїх шанувальників, щоб ті не забували про своїх матусь та ніколи не замінювали їх іншими родинами та зробили висновки, чому саме успішний боксер не спілкувався із рідною матір’ю. Колишня дружина ніяк не прокоментувала цей пост, утримуючись від будь-яких коментарів.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.