“Не можна собі забороняти кохання”: 50-річний Олексій Суханов розповів про свої стосунки – хто його кохана?

Телеведучий Олексій Суханов перебуває в щасливих стосунках, але не бажає афішувати подробиці особистого життя - чи планує знаменитість усиновити дитину?

Олексій Суханов, ведучий популярного ток-шоу “Говорить вся країна” на телеканалі “1+1 Україна”, не приховує, що його особисте життя вже давно не є таємницею. Відомий шоумен і телеведучий зізнався, що вже кілька років знаходиться у стосунках і щасливий у них.

Попри те, що він не планує розкривати подробиці про свою другу половинку, він із задоволенням ділиться своїми почуттями. Суханов вважає себе щасливою людиною, зазначаючи, що його серце наповнене любов’ю і радощами. Він підкреслює, що не слід забороняти собі переживати кохання, адже це важлива частина його життя.

Олексій Суханов розповів про свої стосунки та чи хотів би усиновити дитину
Олексій Суханов розповів про свої стосунки та чи хотів би усиновити дитину

Олексій Суханов також вирішив поділитися своїми думками щодо усиновлення дитини. За його словами, прийняття рішення про усиновлення має бути спільним і взаємним вибором, що включає його нинішню партнерку, з якою він вже давно перебуває у стосунках.

Водночас телеведучий зазначає, що його партнерка наразі не готова до такого кроку, і він поважає її позицію. Незважаючи на це, Суханов активно підтримує сиріт фінансово, демонструючи свою турботу про дітей, які залишилися без батьків.

Олексій Суханов розповів про свої стосунки та чи хотів би усиновити дитину
Олексій Суханов розповів про свої стосунки та чи хотів би усиновити дитину

Телеведучий також згадує про своє минуле, зазначаючи, що був у шлюбі протягом тривалого часу, але вже як вісім років розлучений. Він визнає, що причини розлучення полягають у його власних помилках. У минулому він був занурений у кар’єру, що призвело до того, що його колишня дружина не змогла реалізувати свою мрію про материнство. Суханов зізнається, що не зміг забезпечити щастя своїй партнерці в той період.

Він також висловлює радість з приводу того, що його колишня дружина знайшла щастя і вийшла заміж, а також стала матір’ю. Часто згадуючи про свою колишню дружину, телеведучий розмірковує про минулі помилки і відчуває певне каяття за те, що сталося.

Нові статті

Схожі статті

“Тисяча доларів”: 50-річний Олексій Суханов вперше розповів про свої витрати щомісяця – “Не відкладаю”

Олексій Суханов відомий телеведучий, який бере багато інтерв'ю у зірок, але сам не багато розповідає про своє життя - скільки ж витрачає коштів чоловік на місяць?

“Комуналка у подарунок”: українцям роздадуть 35 тисяч гривень від “Ощадбанку”. Деталі пропозиції

Державна фінансова установа "Ощадбанк" пропонує своїм клієнтам стати учасниками акції "Комуналка у подарунок". В кого з українців можливість виграти 35 тисяч гривень на оплату комунальних послуг?

Будинок в деревʼяному стилі: 45-річна Полякова похизувалась заміським маєтком – басейн, сауна і не тільки

Оля Полякова справжня домогосподарка, яка робить власний сир, хліб та не тільки - і все це у своєму заміському будинку. Як же виглядає маєток королеви ночі?

“Дружину уявляв не таку”: 45-річна Єфросиніна зізналась, як завоювала прихильність 49-річного Хромаєва

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв вже більше 20 років у шлюбі, але подружжя також мало багато труднощів і навіть розходилось кілька разів, незважаючи на це пара залишись разом. Яким було знайомство?