Українка потрапила до Книги рекордів Гіннеса за найдовше волосся у світі: коса довша, ніж її зріст в 165 см

Українка зростом 165 см відростила волосся завдовжки 257,3 см. Звісно, така подія не залишилася поза увагою Книги рекордів Гіннеса. Тож ім'я Алії Насирової з'явилося на її сторінках.

Українка Алія Насирова не стригла волосся доти, доки воно не відросло до рекордних понад 2,5 м. Тепер дівчина отримала титул людини з найдовшим волоссям у світі. І справді, її зачіска майже на метр довша, аніж зріст – 165 см.

Алії 35 років. Вона родом із Криму, але нині мешкає у Словаччині, підпрацьовуючи моделлю. А ще українка робить гарні ілюстрації. У мами та бабусі Насирової теж було довге гарне волосся, але вона усіх родичок перевершила.

Українка відростила найдовше волосся у світі

Усю цю розкіш рекордсменка миє раз на тиждень. Щоб волосся висохло повністю, йде практично доба. Феном Алія принципово не користується. Допоки волосся мокре, власниця його ніколи не розчісує.

Засоби догляду використовує виключно натуральні, які готує самотужки. Окрім масок час від часу підфарбовує своє багатство хною. Кінчики, звісно, січуться, то молодичка їх підстригає. Але і в такому разі вдалося відростити локони до рекордної позначки.

Українка відростила найдовше волосся у світі

Щоб волосся мало гарний вигляд, Алія ніколи не вживає алкоголь. Харчується виключно корисними продуктами, залучає масаж голови. Їздить на море, щоб наситити організм природними мінералами.

Дехто, переважно особи чоловічої статі, перебуває в захопленні від таких розкішних кучерів. Жінки ж дивляться на ситуацію більш практично. Звісно, ніхто не може заборонити дівчині хизуватися довжиною волосся.

Але ж усе, що довше сідниць, обтяжує голову. Це важко носити, мити, розчісувати, заплітати. Тим паче якщо треба очікувати на висихання цілу добу. Дуже незручно, вважають жіночки з короткими зачісками.

Нові статті

Схожі статті

Ви точно не знали, що у них був роман: Тарабарова та Дантес, TAYANNA та Філіп Коляденко, Астафʼєва та Крупін

В українському шоу-бізнесі безліч зірок приховували свої романи з іншими відомими артистами. Що відомо про стосунки Тарабарової з Дантесом, TAYANNA та Коляденка, Астаф'євої та Крупіна?

Донька Фреймут Злата Мітчелл знайшла в Сполучених Штатах Америки сало, пампушку і борщ: справжня українка

Злата Мітчелл – старша донька української ведучої Ольги Фреймут. Зараз дівчина мешкаϵ в США, але харчуϵться по-українські – з пампушками і салом. Донька Фреймут показала свій обід в Stories.

А ви даєте борщу настоятися? Чи треба це робити і скільки можна зберігати борщ у холодильнику

Кулінари поділились лайфхаком, який допоможе вам ще більше насолодитися смаком страви: чи варто зберігати борщ у холодильнику та протягом якого часу?

Це найкращий рецепт тіста для несолодких заливних пирогів: будь-яка начинка ніколи не осяде на дно

Тісто для несолодких заливних пирогів готуϵться дуже легко. Воно маϵ чудовий смак, виходить ніжним та мʼяким. Начинка в заливному тісті ніколи не осяде на дно, якщо скористатись наступною порадою.