“Євробачення 2024”: хто претендує стати членом журі від України та оцінювати учасників. Список кандидатів

Оприлюднено список кандидатів, які претендують стати членом журі від України на "Євробачення 2024": як довго буде тривати голосування та коли результати?

У “Дії” почалося голосування відбору до складу національного журі на “Євробачення-2024” для оцінки виступів учасників цього престижного конкурсу. Загалом, є 10 кандидатів, які амбіційно претендують на п’ять місць у журі. П’ять кандидатів, які зберуть найбільше голосів, отримають честь представляти Україну на міжнародній арені.

Голосування за кандидатів в рамках програми “Дія” розпочалось 25 березня та триватиме до 1 квітня до 10:00 годин. Усі особи віком 14 років і старші мають можливість взяти участь у відборі кандидатів. Процес вибору претендентів здійснюється через перехід до розділу “Сервіси” та вибір опції “Опитування”. Всі українці можуть висловити свою підтримку будь-якому з десяти претендентів, які представлені у голосуванні.

"Євробачення 2024": хто претендує стати членом журі від України
“Євробачення 2024”: хто претендує стати членом журі від України

Серед кандидатів – FIЇNKA, яка вже взяла участь у національному відборі на “Євробачення-2023”, музичний оглядач Олексій Бондаренко, відомий музичний журналіст Олександр Варениця, продюсерка Ірина Горова, відома хореографиня Олена Коляденко, популярний музичний блогер Макс Нагорняк, досвідчена продюсерка Анна Свиридова, креативний продюсер Костянтин Томільченко, відома співачка Alyosha та музичний продюсер Євген Тріплов. Кожен з них має свої унікальні критерії та підходи до оцінки виступів учасників “Євробачення”, що робить голосування та вибір журі важливим етапом для української музичної спільноти.

Національне журі України візьме на себе величезну відповідальність у виборі тих, хто представлятиме країну на цьому престижному конкурсі. Їхнє рішення не лише вплине на долю учасників, але й буде відображати українську музичну сцену та культуру в цілому. Від кожного члена журі очікуються об’єктивність, професіоналізм та висока міра культурної компетентності.

Таким чином, 11 травня 2024 року стане визначальним днем, коли буде відомо, хто оцінюватиме інших учасників від України на гранд-фіналі «Євробачення-2024».

Нові статті

Схожі статті

Корисні поради для садівників по вирощуванню мікрозелені: від найкращого насіння до ідеальних умов посіву

Мікрозелень — чудовий вітамінний коктейль, який можна виростити і на підвіконні, і на дачній ділянці. Що треба знати про вибір насіння для мікрозелені та умови посіву? Про це розповість "Один Факт".

Традиційна страва з Харківщини: рецепт найсмачнішого капусняку із овочевою засмажкою до родинного обіду

Капусняк — традиційна українська страва, яка була дуже популярною на Харківщині. Наступний рецепт капусняку чудово доповнить собою сімейний обід. Додайте його у власну кулінарну скарбничку.

“Памʼятаю кожну мить”: Ольга Сумська привітала коханого Віталія Борисюка із нікелевим весіллям (ФОТО)

Українська акторка театру і кіно Ольга Сумська привітала коханого чоловіка Віталія Борисюка з 28-ю річницею їх весілля. Яке саме весілля святкують молодята – читайте далі.

“Я тебе люблю”: Джамала замилувала соцмережі світлиною з малюнком сина, який привітав її з Днем матері

Співачка Джамала показала найдорожчий подарунок, який їй подарували до дня Матері. Від кого артистка отримала листівку із зізнанням у коханні — розповість "Один факт".