Чоловік 40 років поспіль приховував від дружини наявність іншої родини: там теж народилися діти й онуки

Коли на практичному занятті в університеті студенти робили тест ДНК, раптово з'ясувалося, що дві дівчини є близькими родичами. Поступово клубок розплутався, і всім стало дуже кепсько.

Олену з Катериною часто називали сестрами, оскільки дівчата були дуже схожі між собою і зростом, і статурою, і кольором волосся. А згодом з’ясувалося, що вони й справді сестри, адже мають спільного дідуся.

ДНК-тест несподівано виявив ступінь спорідненості між абсолютно чужими людьми. Коли стали розбиратися, як таке могло статися, вийшли на главу родини. З’ясувалося, що дідусь Олени офіційно жив у шлюбі з її бабусею. А з бабусею Катрі бравий чоловік теж зіграв весілля, щоправда, вони так і не розписалися.

ДНК-тест призвів до негараздів у родині

Ось так наш донжуан і прожив усе свідоме життя на дві родини. Перша сім’я ніколи не могла уявити, що чоловік є двоєженцем. До речі, другій родині він про першу теж і словом не прохопився.

Робота його була пов’язана з постійними відрядженнями. Тільки через 40 років з’ясувалося, що ці відрядження затягувалися на кілька днів довше, ніж це потрібно було для роботи.

Дідусь виявився двоєженцем

Як чоловіку вдалося стільки років зберігати в таємниці іншу жінку, дітей, онуків, не вкладається в голові. Зовні він зовсім звичайний, ніякий не красень, але обидві жінки кохали його до запаморочення, а він за все життя так і не наважився зробити вибір серед двох коханих.

Олена проклинає той день, коли отримала результати ДНК-тесту. Адже в родині всі пересварилися. Світ рухнув не лише для дружини, яка багато років перебувала у невіданні щодо зрадника, а й для дітей і онуків глави родини, якого всі вважали ідеальним сім’янином і прикладом для рідні. От якби повернутися назад і не робити аналіз. Тоді б усе повернулася на круги своя, і всі знову були б щасливими.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?