Три магазини “Сільпо” було визнано кращими в Європі у 2023 році: емоції, футуризм, географічні міфи

Щороку Europe's Finest Store 2023 визначає найкращі магазини Європи. Цьогоріч до списку ТОП 29 потрапили три українських торгових точки. Всі вони належать мережі супермаркетів "Сільпо". Відкриття відбулося наприкінці 2022 року та у квітні 2023-го. Розгляньмо кожен із магазинів-переможців.

Щороку Europe’s Finest Store 2023 визначає найкращі магазини Європи. Цьогоріч до списку ТОП 29 потрапили три українських торгових точки. Всі вони належать мережі супермаркетів “Сільпо”. Відкриття відбулося наприкінці 2022 року та у квітні 2023-го. Розгляньмо кожен із магазинів-переможців.

Рівне

Тут відкрили “Сільпо”, присвячене емоціям. Розташований супермаркет по вул. Сергія Бачинського, 5. Почали готувати цей яскравий дизайнерський проєкт ще до повномасштабного вторгнення.

Сільпо Рівне

Посеред торгової зали міститься інсталяція, присвячена простим мріям і теплим почуттям. Її зробили з повітряних кульок. В овочевому відділі на покупців чекають дві фігурки – чоловіча й жіноча, що поринули у власний вир почуттів. Острів Лавки традицій прикрашає підвісна стеля з талісманом удачі – чотирилистою конюшиною.

Бориспіль

Тут нещодавно відкрили магазин у стилі ретрофутуризму, що відповідає реаліям сьогодення – з генератором та Starlink. Тож магазин на 1600 квадратів завжди буди зі світлом та мобільним зв’язком.

Бориспіль Бориспіль

Повсюди можна побачити літальні апарати. Поряд із раритетами розташовані транспортні засоби майбутнього. Адреса гелікоптерного “Сільпо”: Київський шлях, 6. Відкриття планувалося на травень 2022 року. Та зі зрозумілих причин це вдалося зробити лише в грудні.

Крюківщина

Під Києвом у квітні 2023 року відкрили ще один супермаркет мережі “Сільпо”, за яким можна вивчати географію. Тут зібрали всі міфи стосовно відкриттів нових земель.

Сільпо Крюківщина

Найцікавіші моменти – Земля, що тримається на трьох китах, чи подорож Колумба до берегів Індії, яка насправді виявилася Північною Америкою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?