Принцеса Шарлотта Кембридж є найбагатшою дитиною у світі: найбільше прибутків приносять сукні дівчинки

За підрахунками західної преси, найбагатшою дитиною у світі є донька Кейт Міддлтон та принца Вільяма. Як живеться принцесі Шарлотті у такому поважному статусі?

За підрахунками західної преси, найбагатшою дитиною у світі є донька Кейт Міддлтон та принца Вільяма. Як живеться принцесі Шарлотті у такому поважному статусі?

Самій дівчинці до грошей поки що байдуже. У Шарлотти є більш цікаві заняття – собаки. Статки королівської онуки оцінюють в 3,6 млрд фунтів стерлінгів. У братів дівчинки принців Джорджа та Луї прибутки значно скромніші.

Принцеса Шарлотта з мамою Кейт Міддлтон

Знавці життя королівської родини стверджують, що причина криється у стилі одягу маленької принцеси. Матуся Кейт вбирає герцогиню в луки, які тут же стають модними й затребуваними. Аналоги суконь розходяться мільйонами, адже багато хто хоче вбиратися як Шарлотта. Відсоток від продажів поступає на рахунки маленької принцеси.

Батьки всіляко сприяють, щоб життя їхніх нащадків максимально наближалося до звичайних дітлахів. У лондонській школі “Ламбрук Скул”, яку відвідують діти, їх називають, як і решту учнів, Шарлоттою Кембридж та Джорджем Кембриджем без будь-яких титулів.

Принцеса Шарлотта з братом Джорджем

Іноді через вбрання Шарлотти в палаці виникають сварки. Так, 5 років тому, коли мало відбутися весілля герцогів Сассекських Кейт і Меган посварилися через сукню дівчинки. Кейт Міддлтон вступилася за принцесу, мовляв, вбрання їй не подобається, і дівчинка весь час плаче. Та Меган Маркл не зважила на це, адже якраз була зайнята з’ясуванням стосунків із батьком.

Шарлотта є третьою людиною у Великобританії, яка може посісти королівське крісло після тата Вільяма та брата Джорджа.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?