Найгарнішою японкою визнано українку: тернополянка здобула перемогу в конкурсі краси “Міс Японія”

Кароліні Шиїно 26 років. Вона народилася у Тернополі, але в 5-річному віці переїхала з мамою жити до Японії. Тепер українську модель визнали найгарнішою японкою.

Конкурс “Міс Японія” днями відбувся в Токіо. Справжньою сенсацією стала 26-річна модель, якій вручили корону королеви краси. До цього натуралізовані японки перемогу не здобували.

Кароліна має маму-українку та тата-японця. Дитину ще в 5-річному віці вивезли з України до східної країни, тож вона отримала японське виховання. Шиїно вважає японську рідною мовою. Запевняє, що й дух у неї японський.

Міс Японія 2024 (зліва) з мамою Світланою (справа)

Мама Кароліни вийшла заміж за японця. Українського дитинства модель практично не пам’ятає. Натомість життя в Нагої чудово закарбувалося в пам’яті. Лише минулого року Шиїно отримала японське громадянство.

Тепер можна було й засвітитися на конкурсі Miss Japan Grandprix 2024. Оскільки риси дівчини все ж більше нагадують європейські, аніж японські, у соцмережах розгорілися справжні баталії, чи можна таке обличчя визнавати еталоном японської краси. Можливо, воно несе хибний меседж місцевим жителям.

Міс Японія 2024 з мамою Світланою

Звісно, не обійшлося і без політичних натяків. Російські пропагандистські сайти тут же почали розганяти зраду, мовляв, перемогу віддали українці, бо це “данина часу”. Тим часом Кароліна була дуже розчулена подібним визнанням, відзначивши:

“Я мусила стикатися з перешкодами, які часто не давали мені бути прийнятою як японка, тож мене переповнює вдячність за те, що на цьому конкурсі я отримала визнання як японка”.

Шиїно зазначила, що мріє жити у суспільстві, де людей оцінюватимуть не за зовнішнім виглядом. Саме тому й подалася на конкурс краси. Тернополянка Світлана, яка народила красуню, теж модель. Вона також здобувала численні перемоги у конкурсах краси. Певна, в доньки все ще попереду.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.