Найгарнішою японкою визнано українку: тернополянка здобула перемогу в конкурсі краси “Міс Японія”

Кароліні Шиїно 26 років. Вона народилася у Тернополі, але в 5-річному віці переїхала з мамою жити до Японії. Тепер українську модель визнали найгарнішою японкою.

Конкурс “Міс Японія” днями відбувся в Токіо. Справжньою сенсацією стала 26-річна модель, якій вручили корону королеви краси. До цього натуралізовані японки перемогу не здобували.

Кароліна має маму-українку та тата-японця. Дитину ще в 5-річному віці вивезли з України до східної країни, тож вона отримала японське виховання. Шиїно вважає японську рідною мовою. Запевняє, що й дух у неї японський.

Міс Японія 2024 (зліва) з мамою Світланою (справа)

Мама Кароліни вийшла заміж за японця. Українського дитинства модель практично не пам’ятає. Натомість життя в Нагої чудово закарбувалося в пам’яті. Лише минулого року Шиїно отримала японське громадянство.

Тепер можна було й засвітитися на конкурсі Miss Japan Grandprix 2024. Оскільки риси дівчини все ж більше нагадують європейські, аніж японські, у соцмережах розгорілися справжні баталії, чи можна таке обличчя визнавати еталоном японської краси. Можливо, воно несе хибний меседж місцевим жителям.

Міс Японія 2024 з мамою Світланою

Звісно, не обійшлося і без політичних натяків. Російські пропагандистські сайти тут же почали розганяти зраду, мовляв, перемогу віддали українці, бо це “данина часу”. Тим часом Кароліна була дуже розчулена подібним визнанням, відзначивши:

“Я мусила стикатися з перешкодами, які часто не давали мені бути прийнятою як японка, тож мене переповнює вдячність за те, що на цьому конкурсі я отримала визнання як японка”.

Шиїно зазначила, що мріє жити у суспільстві, де людей оцінюватимуть не за зовнішнім виглядом. Саме тому й подалася на конкурс краси. Тернополянка Світлана, яка народила красуню, теж модель. Вона також здобувала численні перемоги у конкурсах краси. Певна, в доньки все ще попереду.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?