Як кропивничанин Ігор став Яною: тепер розважає казахів своїми ідеальними формами у відомому глянці

Зростав у Кропивницькому один звичайний хлопчик. Ніхто й не підозрював, що в душі в Ігоря Булгачова вирують справжні пристрасті. І врешті настав момент, коли хлопчик вирішив стати дівчинкою.

Ще 20 років тому Ігор зробив операцію зі зміни статі й перетворився на Яну. Булгачовій стало тісно в межах невеликого обласного центру, і він, вірніше, вона випурхнула з гніздечка й подалася шукати щастя на московію.

Ігор Булгачов став Яною і з’явився на обкладинці

У столиці сусідньої країни справи Яни пішли вгору практично відразу. Трансгендерка стала вдалою піарницею. Вона співпрацювала з Машею Малиновською, розпочавши шлях зі стилістки, а далі просунувшись кар’єрними сходами. Українка-трансгендер організовувала чимало світських заходів і стала доволі популярною в певних московських колах.

Ігор Булгачов став Яною і з’явився на обкладинці

Звісно, усе стало на свої місця не відразу. Довелося пережити кілька пластичних операцій, приймати гормони й ще купу всякого різного. Урешті зірковий час Яни Булгачової настав. Дівчина-трансгендер з’явилася у відомому в усьому світі глянцю.

Ігор Булгачов став Яною і з’явився на обкладинці

Декому Яна Булгачова відома під іменем Уляни Романової. До речі, про минуле вона не любить згадувати, називаючи себе москвичкою. Хоча чого не зробиш заради піару – модель під час знімання для казахстанського відділку журналу сповістила, що має казахське коріння.

Ігор Булгачов став Яною і з’явився на обкладинці

Світлини колишнього кропивничанина прикрасили обкладинку чоловічого журналу, який виходить у Казахстані. Звісно, Ігор-Яна вбралася у жіноче вбрання, зробила відповідний макіяж і приголомшила читачів ідеальними формами з мінімумом одягу. Нині псевдомосквичка Яна мешкає в Італії, де вийшла заміж за київського мільйонера.

Нові статті

Схожі статті

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.