На прохання подруги жінка вийшла заміж за її сина: нерівний шлюб не призвів ні до чого хорошого

Людмила та Ірина дружили ще зі шкільної лави. Звісно, в дорослому житті доводилося перетинатися не так часто, але одного дня подруга зателефонувала з незвичайною пропозицією.

Колись у шкільні роки Люда з Ірою були нерозлийвода. Сиділи за однією партою, разом готували домашні завдання та ділилися дівочими секретиками. Після школи дівчата навчалися в різних закладах. Та все одно частенько зустрічалися ввечері, щоб поспілкуватися.

Коли Людмила вийшла заміж, Ірина була на її весілля дружкою. А потім похрестила первістка подруги Костика. Самій жінці не вдалося знайти пару. Та вона не переймалася. Мала слабке здоров’я, тож готувати їжу та доглядати за чоловіком не було ані сил, ані бажання.

Жінка погодилася вийти заміж за сина подруги

З роками подруги стали все рідше зустрічатися. Попервах Іра була присутня на всіх родинних святах у Люди. Та поступово та стала уникати самотньої подружки, адже всі гості, що збиралися, були у парах.

Коли шкільна подружка раптово зателефонувала й запросила в гості, Ірина дуже здивувалася. Звісно, зраділа, адже скучила за їхніми минулими посиденьками. Та цього разу Людмила не збиралася патякати, згадуючи минуле.

Жінка погодилася вийти заміж за сина подруги

Жінка мала конкретну пропозицію. Оскільки в Ірини третя група інвалідності, то Людмила запропонувала, щоб Ірина вступила у фіктивний шлюб із її сином. Таким чином 21-річному Костику вдасться уникнути мобілізації.

Ірина була шокована подібною пропозицією, та трішки поміркувавши, відповіла згодою. Треба ж рятувати хрещеника! У жовтні вони уклали шлюб із молодиком. А за 2 місяці новоспечене подружжя вирушило на українсько-польський кордон.

У прикордонників на пункті пропуску око гостре. Вони відразу втямили, що тут щось нечисте, і молодик, що супроводжує дружину-інваліда, не може бути її справжнім благовірним.

Ірину затримали за звинуваченням у незаконному переправлянні людей за кордон. У суді жінка змушена була зізнатися, що вступила у фіктивний шлюб на прохання подруги. Її засудили до 3 років позбавлення волі з випробуванням у 1 рік.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?