У містечку Табера в Канаді 20 страусів вирвалися з вольєрів і бігали містом, утікаючи від поліції (ВІДЕО)

Рік тому Канаду сколихнула новина про втечу 20 страусів із вольєрів – їх ловила поліція по всьому місту протягом 5 годин. Побачити відео та прочитати деталі курйозної події ви можете далі у статті.

Страуси, напевно, є найцікавішими птахами цього світу. Вони точно найбільші, найшвидше бігають і живуть до 80 років. У світі є дуже популярним розводити страусині ферми – до повномасштабного вторгнення в кожній області україні було приблизно по 10 страусиних ферм. На одній з таких у канадському містечку Табер, що у провінції Альберта, близько 20 пташок втекли з вольєрів і бігали по місту.

У Канаді 20 страусів вирвалися з вольєрів і бігали містом від поліції

Близько 20 страусів-утікачів бігають по містечку в Канаді: ловили їх близько 5 годин. Відео очевидців
Близько 20 страусів-утікачів бігають по містечку в Канаді: ловили їх близько 5 годин. Відео очевидців

28-го листопада 2022 року місто Табер сколихнула надзвичайна подія. Місцевих жителів здивувала кількість поліцейських машин Альберти на дорогах містечка. Як виявилося, полісмени прибули в місто для того, щоб зловити близько 20 страусів, які незадовго до цього невідомим чином вибралися зі свого вольєру та опинилися на волі, бігаючи по вулицях і наражаючи себе, водіїв і інших жителів на небезпеку.

Так, очевидці засняли на відео ранкову “погоню” за одним зі страусів: власник ферми з вікна поліцейської машини намагався схопити птаха за шию ближче до голови (це робиться, щоб страус не вкусив того, хто ловить), але тварина спіткнулася, вирвавшись із хватки власника і знову спробувала втекти.

Відомо, що жителі були здивовані даною ситуації – авторка відео Дестіні Нанаквеветунг зазначила, що думала, що ці страуси їй примарилися. Вже до 12:30 того ж дня більшість птахів-утікачів були спіймані і відправлені назад до ферми. Загалом “полювання” на страусів тривало близько п’яти годин. На жаль, один із птахів був збитий (прим. ред. – деталі не зазначаються, але скоріше за все машиною поліції або когось із місцевих жителів).

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?