А нареченого на весілля запросити забули: весільні казуси, коли наречена залишається сам-на-сам із гостями

Іноді дівчата настільки сильно воліють вийти заміж, що ладні йти під вінець навіть без нареченого. Подібні казуси, звісно, не призводять ні до чого хорошого. Тож не повторюйте.

Наречена не дочекалася освічення

Закохана юнка замовила весільну церемонію на полі для гольфу, на якому грає її обранець. Декоратори встановили арку для обітниці в коханні, навіть не підозрюючи, що дівчина забула сповістити про намір одружитися свого бойфренда.

Весілля зіграли без нареченого

Молодик прийшов на стадіон з наміром пограти, а втрапив на… власне весілля. Побачивши гарно вбрану наречену біля вівтаря, чомусь не зрадів, а навпаки розлютився. Тож дівчина в білій сукні та вельоні того дня дружиною так і не стала.

Нареченого замінив брат

Ця пара якраз воліла стати чоловіком та дружиною. Та оскільки наречений перебував за кордоном і не міг своєчасно отримати візу, заплановане весілля відкладали двічі. Утретє він знову не зміг приїхати.

Весілля зіграли без нареченого

Тому було вирішено, що у шлюбній церемонії замість нареченого постане його брат. Такого дивного весілля організатори ще ніколи не бачили. Особливо веселитися нікому не хотілося. Схоже, що цього шлюбу прагнула дівчина, а от її обранець – ні.

Не знайшла нареченого

Ще одна дивачка зо два десятиліття поспіль відкладала гроші на весільну церемонію. Та за цей час так і спромоглася зустріти чоловіка, гідного її руки й серця. Не пропадати ж грошам, вирішила 42-річна жінка і вийшла заміж сама за себе.

Весілля зіграли без нареченого

Наречена придбала собі обручку з діамантом, вбралася у шикарну білу сукню, запросила 40 гостей. Все пройшло на найвищому рівні. Звісно, церемонія відбулася неофіційно, але жінка залишилася вдоволеною – її мрія врешті збулася.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.