Один факт, як власноруч зробити освіжувач повітря, що прослужить вам кілька місяців і коштуватиме копійки

Освіжувачі повітря користуються неабияким попитом, проте чи доречно платити за це такі гроші? У нас є набагато кращий варіант – саморобний, із інгредієнтів, які легко знайти і які коштують копійки

Насправді зробити освіжувач повітря в домашніх умовах дуже легко. Такий саморобний варіант підійде для будь-якого приміщення, і що найкраще – запах ви обираєте самі. “Готується” такий освіжувач із копійчаних інгредієнтів, і при цьому прослужить вам в рази довше, ніж аналоги, які ви можете придбати в магазинах. Мова йде навіть не про тижні, а про місяці – багато господинь тішаться, що їх саморобні освіжувачі тримаються і по пів року. Спробуйте зробити такий і переконайтеся в цьому самі.

Як у домашніх умовах зробити освіжувач повітря з копійчаних складових, який ще й прослужить кілька місяців
Як у домашніх умовах зробити освіжувач повітря з копійчаних складових, який ще й прослужить кілька місяців

Як зробити освіжувач повітря в домашніх умовах

Нам знадобляться складові, які точно є у вас вдома. А якщо нема – то знайдуться в найближчих магазинах.

  • Сіль;
  • ефірні олії – лавандова, цитрусова, корична, яблучна або будь-яка інша на ваш смак;
  • мішечки – тут ви можете або придбати їх, або зкреативити і пошити самостійно. Також можна використати легкі мішечки з-під біжутерії, наприклад, з органзи; або ж візьміть непотрібні легкі шкарпетки з капрону або тонкої бавовни.
Як у домашніх умовах зробити освіжувач повітря з копійчаних складових, який ще й прослужить кілька місяців
Як у домашніх умовах зробити освіжувач повітря з копійчаних складових, який ще й прослужить кілька місяців

“Спосіб приготування” дуже простий: насипаєте в мішечок сіль, і крапають ефірну олію – 10-15 крапель. Далі необхідно її розподілити рівномірно по всій солі, струсивши чи пром’явши мішечок. Лишилося тільки його надійно зав’язати і використовувати – ви точно знаєте, в якій кімнаті знадобиться цей освіжувач. Особливо дієвий він буде для шаф, комодів – і до всього ж, буде відлякувати шкідників, якщо ви обрали лавандову чи цитрусову олії. Ми переконані, що таке саморобне арома-саше точно стане вашим улюбленим.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.