Дівчатам низького зросту й з пишними формами є шанс видатися вище і стрункіше: обирайте лише правильні фасони

Стилісти настійливо нав'язують нам ідеал краси у вигляді струнких та високих моделей. А що робити дівчатам, які не витяглися до 180 см, та й форми мають кругленькі? Вихід є – треба обдурити оточення, удавши, що ви вищі й менші на один розмір, ніж є насправді.

Стилісти настійливо нав’язують нам ідеал краси у вигляді струнких та високих моделей. А що робити дівчатам, які не витяглися до 180 см, та й форми мають кругленькі? Вихід є – треба обдурити оточення, удавши, що ви вищі й менші на один розмір, ніж є насправді.

Балахон

Алла Пугачова полюбляє балахони

Якщо маєте стрункі ніжки та неідеальну талію, приверніть увагу загалу саме до нижньої частини тіла. В цьому допоможе коротка об’ємна спідниця. Згадайте, як невисока й кругленька Алла Пугачова десятиліттями не вилазить із балабончиків і від цього виглядає доволі стрункою.

Прямий силует

Низеньким кругленьким дівчатам варто звертати увагу на недовгі сукні з прямим силуетом. Довжина має бути до колін чи трішки вище. Це дуже зручний одяг, до того ж він чудово приховує всі зайві складочки.

Заправляння

Широкі стегна теж можна приховати від оточення. Вам стане у пригоді фішка з заправлянням топу в спідницю чи штани лише спереду, а ззаду залишивши на випуск.

Пісочний годинник

Юлія Тимошенко обирає форму суконь пісочний годинник

Візуально ноги здаватимуться довшими, якщо вбратися у нешироку сукню, верх у якій має бути приталеним. Образ слід доповнити черевиками на високих підборах. Як тут не згадати про Юлію Тимошенко в часи її прем’єрства! У політикині тоді був власний неповторний стиль. Щоправда, частенько повторювалися фасони одягу в різних відтінках.

Контрастний колір

Обирайте одяг комбінованих кольорів. Вставки інших відтінків на талії зроблять вас на розмір, а то й на два меншою в очах перехожих й колег. А якщо під низ вдягти корегувальну білизну, то почуєте чимало компліментів із приводу вашої стрункості.

Фасони-табу

Обтислий одяг залиште для моделей-вішалок. Також вам не підходять сукні та спідниці з великими кишенями, принтами, оборками, болеро. І ще одна порада – ніколи не вбирайтеся в джинсовий комбінезон. Усі ці фасони візуально розширюють фігуру.

Нові статті

Схожі статті

День вишиванки не без модних конфузів: Могилевська, Полякова, Решетніки одяглись майже один в один (ФОТО)

День вишиванки в Україні пройшов не без модних співпадінь. Наталія Могилевська, Оля Полякова і родина Решетників одяглись майже в однакові вбрання. "Один Факт" пропонуϵ оцінити зіркові вишиванки.

Серце соліста Kalush Orchestra у рожевій панамці зайняте: як виглядає його кохана і мама Стефанія насправді

Олег Псюк і його команда Kalush Orchestra у 2022 році принесли перемогу Україні на "Євробаченні". Погляньмо, як виглядає подруга лідера гурту та мама Стефанія, якій і була присвячена переможна пісня.

Гороскоп на 18 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Скорпіон, Водолій: субота буде романтичною

Гороскоп на 18 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Скорпіон, Водолій: зірки радять провести час у романтичній атмосфері. Астрологічний прогноз.

На вечерю без заморочок готую медальйони з хеку: 5 хвилин на приготування кляру і 5 хвилин на смаження

Якщо треба швидко приготувати вечерю, підійдуть медальйони з хека. Кружальця риби просто опускаєте в кляр і перекладаєте на сковорідку. Щойно з'явиться золотава скоринка, наїдок готовий.