Це занадто смачно: соковитий вишневий пиріг за 30 хвилин, який сподобається кожному. Як з кондитерської

Якщо ви шукаєте щось просте у приготуванні, але надзвичайно смачне: пропонуємо спробувати вишневий пиріг, який вийде у кожного. Покроковий рецепт.

Приготування вишневого пирога – це чудовий спосіб, щоб зробити приємно своїм близьким та друзям. Вишні надають пирогу чудовий смак та аромат, який робить його ідеальним десертом на будь-який випадок.

Інгредієнти:

  • 200 г борошна
  • 100 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 150 г цукру
  • 500 г вишні
  • 2 ст. л. крохмалю

Спочатку розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія, щоб вона була готова до приготування вашого пирога.

У великій мисці змішайте борошно та вершкове масло, додаючи їх разом до отримання крихкої консистенції. Вбийте яйце та додайте до суміші, перемішуючи до тих пір, поки вона не стане однорідною. Розділіть тісто на дві частини. Одну частину розкатайте на підготовленому деко, утворюючи дно пирога.

Тепер переходимо до вишень. Необхідно видалити кісточки з вишень і розкласти їх рівномірно по дну пирога. При викладанні вишень залиште трохи місця по краях пирога.

Наступним кроком посипте вишні крохмалем та 50 г цукру. Це допоможе стягнути сік від вишень, щоб пиріг не став занадто рідким. Тепер розкатайте другу половину тіста і покладіть її на верх вишень. Закрийте верхню частину пирога по краях.

За допомогою ножа або вилки зробіть невеликі прорізи у верхньому шарі тіста, щоб пара могла виходити під час випікання.

Поставте пиріг у попередньо розігріту духовку та готуйте приблизно 40-45 хвилин. поки верх не стане золотистим.

Кулінари поділились дуже простим рецептом надзвичайно смачного вишневого пирога
Кулінари поділились дуже простим рецептом надзвичайно смачного вишневого пирога

Однією з найкращих речей у вишневому пирозі є те, що його можна подавати як гарячим, так і прохолодним. Гарячий вишневий пиріг з чаєм – чудова нагода у холодний день, тоді як прохолодний варіант пирога буде ідеальним вибором для літнього дня, коли вам захочеться щось свіже та легке.

Нові статті

Схожі статті

Жінки миють голову кока-колою, щоб перевірити популярний лайфхак: що сталося з їхнім волоссям після цього

Ваше волосся буде мати неймовірний блиск та об'єм, якщо ви спробуєте цей засіб: що буде якщо під час миття голови використати газований напій, а саме кока колу?

Всі бабусі на неї оглядалися: Настю Каменських побачили в київському метро у сукні з глибоким вирізом зверху

Співачка Настя Каменських повернулась до України та одразу показалась у київському метрополітені: як відреагували люди на появу зірку? Подробиці.

Не холостяк, як думають всі: зірка “Дизель шоу” Євген Сморигін показав, як виглядає його реальна дружина

Євген Сморигін — популярний артист, що встав популярним завдяки участі в гумористичному проекті "Дизель шоу". Він — не холостяк, як вважають багато прихильників. Його дружина — особа не публічна.

Пиріжки “Водолаз” – новий хіт на моїй кухні, бо не черствіє зовсім! Це пух, а не тісто – спробуйте

Якщо ви хочете приготувати щось дуже смачне та не витрачати на це весь день - рекомендуємо спробувати цей рецепт пиріжків: що потрібно для тіста "Водолаз".