“Це смачно!”: суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський приготував тушковані стрілки часнику (Рецепт)

Суддя з "МастерШефу" Володимир Ярославський поділився рецептом тушкованих стрілок часнику. Сезонна і недорога страва готується легко та виходить неймовірно смачною.

Шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський, який працював суддею на телевізійному шоу “МастерШеф” активно веде соціальні мережі. На своїй сторінці зірковий кулінар ділиться різноманітними рецептами, багато з яких відповідають сезону.

Окрім солодких десертів в кулінарній скарбничці Володимира Ярославського можна віднайти рецепти соковитих чебуреків без фритюру, зеленого борщику зі щавлем та найсмачнішу сезонну страву кожного літа — часникові стрілки.

Тушковані стрілки часнику — сезонна, смачна, недорога та легка в приготуванні страва. Володимир Ярославський радить обирати для приготування найсвіжіші та найсолодші часникові стріли. Старі теж можна готувати, але для цього знадобиться на 5-7 хвилин більше.

Суддя кулінарного шоу “МастерШеф” розповів, як він готує часникові стрілки до тушкування.

Етап № 1. На самому початку потрібно відірвати коробочки із часниковим насінням, які знаходяться на кінцях стрілок часнику.

Етап № 2. Далі стрілки часнику потрібно нарізати. Оптимальна довжина стрілок: 4-6 см. Далі Ярославський радить добре їх промити.

Етап № 3. Пательню поставити на вогонь, налити в неї рослинну олію і розігріти. В розпечену олію додати часникові стрілки. Посолити їх та смажити на середньому вогні протягом 5 хвилин.

Етап 4. Наприкінці приготування Володимир Ярославський додав до смажених часникових стрілок шматочок вершкового масла та 2 столових ложки води.

Пательню зі стрілками часнику накрити кришкою і тушкувати їх ще протягом 5 хвилин. Все — часникові стрілки повністю готові.

За словами Володимира Ярославського — вони виходять солоденькими на смак і мають лише легенький присмак часнику. За своїми смаковими властивостями ця страва дуже нагадує спаржеву квасолю.

Шеф-кухар Ярославський порадив додатково заправити часникові стрілки сметанкою і їсти їх разом із молодою відвареною картоплею.

Ще один варіант — скомбінувати смажені часникові стрілки із курячими яйцями. Їх потрібно просто залити сирими яйцями, ретельно перемішати та смажити декілька хвилин.

До тушкованих часникових стрілок можна додавати інші спеції та овочі. Також тушковані часникові стрілки можна перебити на блендері в свіжу зелену пасту, а потім — зберігати її у холодильнику.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: зірка “Дизель шоу” Євген Сморигін показав, як виглядає його реальна дружина

Євген Сморигін — популярний артист, що встав популярним завдяки участі в гумористичному проекті "Дизель шоу". Він — не холостяк, як вважають багато прихильників. Його дружина — особа не публічна.

Пиріжки “Водолаз” – новий хіт на моїй кухні, бо не черствіє зовсім! Це пух, а не тісто – спробуйте

Якщо ви хочете приготувати щось дуже смачне та не витрачати на це весь день - рекомендуємо спробувати цей рецепт пиріжків: що потрібно для тіста "Водолаз".

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: екстрим цього дня буде зашкалювати – прогноз

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять зробити день суто для відпочинку - заплануйте активності для вас та ваших близьких.

Олена Кравець порівняла себе із мегазіркою світового масштабу Роббі Вільямсом: “Зібрались у повному складі”

Екс-учасниця гумористичного шоу "Квартал 95" Олена Кравець порівняла себе з 50-річним британським співаком Роббі Вільямсом. Читайте, що спільного у Кравець із зіркою світового масштабу.