Фагот із ТНМК покинув кохану ще до народження первістка, але з Ольгою Навроцькою так і не одружився

Олег Михайлюта, більше відомий загалу як Фагот, має 12-річного сина. Але від мами хлопчика музикант пішов ще до народження первістка Микити. Чоловік закохався в Ольгу Навроцьку. З дизайнеркою він одружуватися теж не поспішає.

З Анастасією Будкіною в лідера гурту ТНМК не склалися стосунки, але від сина Олег не відмовився. За першої ліпшої нагоди татусь намагається зустрітися з Микитою і весело провести час. Торік у серпні нащадок Фагота відзначив 12-річчя, отримавши від батька вітання у Фейсбуку та відеоколаж, складений зі світлин різних років.

Сину Фагота пішов 13-ий рік

Заразом Олег подякував Анастасії, що подарувала йому таке щастя. З сином, судячи з фото, у батька склалися близькі дружні стосунки. Будкіну Фагот покинув ще під час вагітності – не склалося.

Олег не підозрював про вагітність дівчини. Прийшов їй сказати, що покохав іншу, а Настя приголомшила новиною, що перебуває при надії. І хоча Михайлюта завжди мріяв про дитину, не зміг відмовитися від нового кохання.

Фагот не спішить одружуватися з Навроцькою

Його новою обраницею стала відома дизайнерка Ольга Навроцька. Вони разом уже 14-ий рік. Навряд чи Микита був би щасливим, якби тато залишився б з його матір’ю заради нього, але марив іншою і тайкома бігав на побачення.

Тож серед вагітної колишньої і майбутнім щастям Фагот обрав останнє, запевнивши Будкіну і її родину, що турбуватиметься про маля. І дотримався свого слова.

Олег з Ольгою разом вже понад 10 років, але на весільний рушник закохані ставати не поспішають. І хоч Фагот називає обраницю королевою ельфів, обручку не дарує. Чоловік не збирається зважати на загальноприйняті в суспільстві норми. На думку музиканта, штамп у паспорті потрібен лише для того, щоб після розлучення розпочати поділ майна. А це ницо. Дітей у пари немає і навряд чи з’являться, зважаючи на вік, тож можна бути разом не розписаними, насолоджуючись кожною миттю, проведеною разом.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?