Після 20 років шлюбу розпалася стабільна пара: Камалія залишилася в Києві, а Захур із дітьми виїхав до Англії

Камалія з пакистанським чоловіком Захуром і донечками-близнятками завжди робила гарні фотосети. Нікому й на думку не могло спасти, що в родині мільярдера щось негаразд. Але співачка сама розповіла про припинення стосунків із чоловіком.

З початком війни у шоубізі розпалося чимало пар. Зі своїми половинками розлучилися Надя Дорофєєва, Володимир Остапчук, Тарас Цимбалюк та інші. Але здавалося, що хоч у цій ідеальній родині все гаразд. На жаль, і у відносинах між Камалією та Мохаммадом Захуром утворилася чимала тріщина.

Щаслива родина ще до розлучення у повному складі

Зірка сама сповістила в Інстаграмі, що вони більше не разом. Камалія виставила розлогий пост, намагаючись пояснити підписникам, що насправді сталося. Звісно, причини розлучення ми так і не дізналися. Натомість співачка пояснила, що вони з чоловіком продовжують залишатися в гарних стосунках і разом виховуватимуть донечок, яким цьогоріч минуло 10 років.

Що спричинило розрив

Якщо проаналізувати більш ранні публікації Камалії, можна дійти висновку, що жінка не спромоглася знайти спільну мову зі старшою донькою Захура. Мама Тані – росіянка. Звісно, між ними виникали конфлікти на політичному підґрунті. На диво, у цьому конфлікті глава родини чомусь прийняв позицію спадкоємиці, а не законної дружини.

Протягом року пара намагалася налагодити стосунки, але з цього нічого не вийшло. Камалія залишилася в їхньому сімейному гніздечку на Київщині. Нині вона мешкає разом із мамою Інною Петрівною й доглядає коней. Вона продовжує записувати пісні й знімати відеоряд для них. Захур же, забравши Арабеллу і Мірабеллу, нині перебуває в Лондоні.

Це дуже дивно, але вже після розповіді про розлучення з благовірним зірка виклала в мережу нову композицію. У відеоряду присутня не лише співачка і її донечки, але й Захур.

Нові статті

Схожі статті

Ці м’ясні тюфтельки без рису домашні готові їсти кожного вечора: на гарнір готую картопельку або той же рис

Тюфтельки можна приготувати й без рису. А крупу, якщо захочете, подасте на гарнір. М'ясо можете брати будь-яке. Головне – зробити смачну заправку на основі томатного та соєвого соусів.

Як навесні захистити розсаду від заморозків: способи, які вбережуть рослини від вимерзання. Врожаю – бути!

В травні городники із рідних куточків України вже розпочали висаджувати розсаду у відкритий ґрунт. Захистити її від весняних заморозків вночі допоможуть деякі поради. Читайте про них нижче.

Салат “Серцеїдка” на свята й просто так: справжня симфонія смаків, яка перевершує “Олівʼє” і “Крабовий”

Салат "Серцеїдка" можна готувати не лише для домашніх у будень, але й на свято для гостей. Смак виходить доволі оригінальний. Тож нарізати "Олів'є" чи "Крабовий салат" не буде необхідності.

Міка Ньютон знову опинилася в онкологічному центрі, в якому лежала 5 років тому: “Рак так мене змінив”

Співачка і акторка Міка Ньютон народилась в місті Бурштин Івано-Франківської області, але багато років живе в Америці. Нещодавно вона опинилась під крапельницями. Дізнайтесь, що сталось із зіркою.