Анна Кошмал, Даша Квіткова, Ксенія Мішина розкрили секрети: скільки важать і як досягли таких результатів

Виявляється, що стрункі, немов очеретинки, зірки раніше мали серйозні проблеми з зайвою вагою. Кожна із них вирішила цю проблему по-своєму, але результат однаково вражаючий для всіх.

Даша Квіткова

Нині вага колишньої дружини Нікіти Добриніна складає всього 48 кг. А були часи, коли дівчина мала доволі пишні форми. Особливо помітно це було під час вагітності. Звісно, підписників блогерки цікавить питання, яким чином знаменитості вдалося досягнути таких дивовижних результатів.

Даша розповідає, що схуднення не є результатом виключно дієт та фізичних вправ. Втрачено 36 кілограмів за допомогою лікарів, що виписали дівчині спеціальні гормональні препарати, які гальмують апетит і відбивають почуття голоду.

Ксенія Мішина

Після пологів матір-одиначка позбулася ненависних 30 кг. Світлин з того часу не залишилося, бо актриса ненавиділа своє зображення в дзеркалі лютою ненавистю. Мішина взялася за себе і добилася неперевершених результатів.

Ксенія часто постить селфі зі спортивної зали і навіть показала ваги з позначкою у 48 кг. Артистка обожнює багато ходити, займається танцями, а ще слідкує за харчуванням, не вживаючи швидкоїжі й інших шкідливих продуктів. Зате води п’є багато – приблизно 1,5-2 л на добу.

Анна Кошмал

Зірка “Сватів” важить 50 кг. Актриса зізналася, що мала схильність до повноти, але тепер із цим покінчено раз і назавжди. Стрункості актриси можна тільки позаздрити. Останні 6 років дівчина перебуває із собою в повній гармонії.

Щоб втратити сантиметри на талії, Анні довелося повністю відмовитися від м’яса, яєць, риби. Кошмал вважає цю їжу мертвою. Був час, коли знаменитість повністю перейшла на сироїдіння. Почувала себе легкою, мов пушинка. Нині вона активно займається йогою, якою захопилася під час пандемії коронавірусу, та так і не покинула.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 11 травня 2024 року для знаків Зодіаку Близнюки, Скорпіон, Телець: готуйтеся до подарунків долі

Гороскоп на 11 травня 2024 року готує сюрпризи знакам Зодіаку Близнюки, Скорпіон і Телець. Цей день принесе багато приємних несподіванок і відкриттів.

Ці м’ясні тюфтельки без рису домашні готові їсти кожного вечора: на гарнір готую картопельку або той же рис

Тюфтельки можна приготувати й без рису. А крупу, якщо захочете, подасте на гарнір. М'ясо можете брати будь-яке. Головне – зробити смачну заправку на основі томатного та соєвого соусів.

Як навесні захистити розсаду від заморозків: способи, які вбережуть рослини від вимерзання. Врожаю – бути!

В травні городники із рідних куточків України вже розпочали висаджувати розсаду у відкритий ґрунт. Захистити її від весняних заморозків вночі допоможуть деякі поради. Читайте про них нижче.

Салат “Серцеїдка” на свята й просто так: справжня симфонія смаків, яка перевершує “Олівʼє” і “Крабовий”

Салат "Серцеїдка" можна готувати не лише для домашніх у будень, але й на свято для гостей. Смак виходить доволі оригінальний. Тож нарізати "Олів'є" чи "Крабовий салат" не буде необхідності.