Відомій кіношній Анжеліці нині 85 років: як виглядає Мішель Мерсьє і чому роль перетворилася на прокляття

Складно повірити, що мужній Анжеліці, яка вступила у двобій із королем, нині вже 85 років. Саме такий ювілей відзначила акторка Мішель Мерсьє. Чи допомогла зіркова роль пробитися на Олімп?

Були часи, коли глядачі з нетерпінням очікували на чергове кіно з “Анжелікою”. Але як живе і чим займається нині “маркіза янголів”, відомо далеко не всім. Насправді Мішель від народження мала ім’я Жослін.

Дівчинка мріяла стати відомою балериною, але у 15 років знялася у стрічці “У мене було 7 дочок”, замінивши акторку, яка захворіла. Тому доля зробила крутий віраж. Мерсьє поїхала до Парижа навчатися акторської майстерності.

Як нині виглядає Анжеліка – акторка Мішель Мерсьє

Юнка вийшла заміж за помічника режисера. Потім зрадила йому з актором. Мішель переїхала до Лондона, знімалася там, але мріяла повернутися на батьківщину. Тому взяла участь у кастингу “Анжеліка – маркіза янголів”. Її затвердили.

І хоча роль принесла акторці всесвітню славу, ані поштовху у кар’єрі чи в особистому житті це не надало. Всі сприймали Мерсьє виключно як Анжеліку, тож інших зіркових ролей їй не пропонували, лише посередні. Чоловіки теж воліли переспати саме з Анжелікою, а до особистості Мішель їм було байдуже.

Як нині виглядає Анжеліка – акторка Мішель Мерсьє

Акторка продовжувала зніматися, та перевершити успіх Анжеліки не вдалося. З 2000-их років її стали запрошувати на кінофестивалі виключно для нагадування про доленосну роль.

Акторка навіть пробувала зніматися в російських серіалах, та теж не дуже успішно. У 2016 році Мерсьє поставили діагноз – рак шкіри. Під час тривалого лікування хвороби вдалося позбутися. Та нещастя не припинилися – жінка зламала по черзі одну й іншу ноги.

Літня жінка страждає від безгрошів’я, оскільки гроші за знімання в молодості давно витрачені. Чималу частину статків у акторки видурив аферист ще у 90-их роках. Нині Мішель Мерсьє живе на самоті. Свого часу дітей не народила, тому потурбуватися про знаменитість нікому.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?