“Налагодити не вдалося” Вʼячеслав Хостікоєв відверто розповів про непрості стосунки з тіткою Ольгою Сумською

Рідний племінник Ольги Сумської — Вʼячеслав Хостікоєв, розповів про непрості стосунки із родичкою. Відносини між ними погіршились на початку року, а до примирення діло не дійшло.

Вʼячеслав Хостікоєв — син акторки Наталії Сумської та рідний племінник її сестри Ольги. 28-річний актор, що відомий багатьом телеглядачам роллю в комедійному серіалі “Скажене весілля-3”, розповів про складні відносини із тіткою.

Популярна українська акторка Ольга Сумська, яку називають українською Роксоланою — ще на початку року розсварилася з племінником.

Серйозний конфлікт між зірковими родичами виник, коли Вʼячеслав дозволив собі в публічному просторі висловитись про двоюрідну сестру та доньку Ольги Сумської, Антоніну Паперну. Хлопцеві вкрай не подобається те, що сестра мешкає на території ворожої держави і ані слова не каже про те, що росія коїла в Україні.

Ольгу Сумську слова племінника обурили і народна артистка дуже різко на них відреагувала. Вʼячеслав Хостікоєв зізнався, що їм з тіткою так і не вдалось віднайти взаєморозуміння. На думку артиста, ситуація ускладнилась тим, що ані він, ані його тітка не хочуть поступатись принципами заради того, щоб порозумітися.

Вʼячеслав Хостікоєв зазначив, що давно відпустив ситуацію і вона йому “більше не болить”. Однак надія на примирення з тіткою все ще жевріє в його творчій душі. Якщо в майбутньому йому та його тітці вдасться знайти спільну мову – він буде лише радий цьому.

Якщо десь у майбутньому ми зможемо до чогось дійти, до якогось миру, якось порозумітися — було б непогано – наголосив молодший Хостікоєв.

Також племінник Ольги Сумської зазначив, що вже прийняв ситуацію, яка склалась між ним та тіткою. Просто вони не чують один одного та не хочуть розуміти.

Кожен залишається при своїй думці. Молодий актор вирішив, що на сьогоднішній день все повинно залишатись саме так, як воно є.

Вʼячеслав Хостікоєв відверто розповів про непрості стосунки з тіткою Ольгою Сумською
Вʼячеслав Хостікоєв відверто розповів про непрості стосунки з тіткою Ольгою Сумською

Зараз Вʼячеслав Хостікоєв вирішив взяти творчу паузу та припинив зйомки в кінострічках.

Вільний час артист присвячує вдосконаленню творчих навичок та акторських вмінь. Зокрема, син Наталії Сумської присвячує багато часу вивченню мистецтва дубляжу. Акторові подобається саме цей напрям творчості і він хотів би присвятити йому своє життя.

Нові статті

Схожі статті

48-річна Наталія Могилевська публічно звернулась до чоловіка та зізналась, чому у неї є бажання мати родину

Наталія Могилевська звернулась до чоловіка Валентина та висловила йому вдячність за те, що він надихнув її на одну річ - про що йдеться? Подробиці.

“Знала, чим це попахує”: 46-річна Євгенія Власова зізналась, з ким крутила романи – бізнесмени, олігархи

Співачка Євгенія Власова вперше розповіла, які неприємні ситуації мала з чоловіками, які використовували її у власних бажаннях та вводили в оману.

Гороскоп на 1 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: розпочніть новий місяць з неочікуваних змін

Гороскоп на 1 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день, який стане початком чогось абсолютно нового - будьте готовими до будь-яких змін.

Жінка схудла на 18 кг без тренажерного залу та білкової дієти: ось що вона робила правильно (Фото)

Колишня вихователька дитячого садочку розповіла, як їй вдалося схуднути без дієт і тренувань. Дівчина використовувала в повсякденному житті лише 4 правила, які допомогли їй скинути 18 кг.