Кондратюк із Марченко не змогли, а Гордону вдалося: послухав “Гопака” Ліщинської і прославив виконавицю

Останнім часом у шоубізі з'явилося чимало нових імен. Та найскандальнішою співачкою минулого року можна сміливо назвати Юлію Ліщинську з її запальною композицією "Я танцюю гопака".

Трек молодої виконавиці Юлії Ліщинської “Я танцюю гопака” не обговорював минулого року лише лінивий. Пісня, щоправда, за 10 місяців не спромоглася набрати на Ютубі мільйон переглядів, але галасу наробила достатньо.

Дмитро Гордон допоміг Юлії Ліщинській прославитися

Про популярність композиції свідчить чимала кількість мемів, створених українцями після прослуховування треку Ліщинської. А ще дивні коментарі під відео, написані з неабияким почуттям гумору на кшталт:

“Юлю! З усього серця дякую вам. Цілий взвод десантників почувши вашу пісню, погодились плигати навіть без парашутів”.

“Чудова пісня, завдяки їй я позбувся мишей у своєму гаражі, і взагалі всього живого в радіусі гучності вашої творчості”.

“Колись я жив навпроти дурки, а після прослуховування вашої композиції живу навпроти свого дому”.

“Ваша творчість – це справжній скарб, закопайте його”.

Навряд чи подібне могли написати пересічні громадяни в такій кількості. Схоже, попрацювала рука досвідченого гумориста. Невдовзі стало відомо, хто ж всіма силами просуває співачку в мережі.

Дмитро Гордон допоміг Юлії Ліщинській прославитися

Юля у червоному наряді та з віночком на голові заспівала “Гарна українка я” просто перед Дмитром Гордоном. А ще відомий журналіст узяв у дівчини інтерв’ю. Звісно, подібне не могло залишитися поза увагою широкого загалу.

Та допоки одні на всі застави хейтили надбання Ліщинської, називаючи пісню шароварщиною, інші, переважно, молодого віку, весело наспівували мотив “Гопака”, притупуючи ніжками.

Ні “Караоке на майдані”, ні “Х-фактор” не змогли додати Юлії шаленої популярності. Натомість Дмитро Гордон, мовчазно послухавши трек, відразу ж зробив для дівчини неможливе – прославив на всі усюди.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?