Катя Осадча започаткувала нове розважальне пісенне шоу: “Для мене це знайоме поле, але в новому форматі”

Катя Осадча неодноразово наголошувала, що повернення до "Світського життя" неможливе. Але ніхто не забороняв ведучій робити іншу розважальну передачу за присутності зірок.

Телеканал “1+1 Україна” приступає до виробництва нового розважального шоу “Пісня мого життя”. Перший епізод проєкту вже був у ефірі. Тоді українці поїхали до Фінляндії задля знімань. Тоді трансляцію зробили на дві країни відразу.

Мова про українську адаптацію популярного фінського шоу Song Of My Life. Вирішено зробити українську адаптацію проєкту, дуже популярного на теренах Фінляндії. Перший сезон в Україні вже готується.

Катя Осадча стане ведучою нового шоу

Правила шоу доволі цікаві. У студії присутні знаменитості, які називають пісні, напряму пов’язані з їхнім життям. Композиції виконуються артистами на сцені, а присутні укупі з телеглядачами мають розгадати, чия реальна історія приховується за даною піснею. Таким чином удасться дізнатися реальні випадки з життя зірок та зворушливі подробиці.

Катя Осадча стане ведучою нового шоу

Катя Осадча погодилася стати ведучою подібного проєкту. 40-річна ведуча має величезний досвід ведення передачі про зірок “Світське життя” та пісенного конкурсу “Голос країни”. Тож на шоу “Пісня мого життя” почуватиметься немов риба у воді та зуміє розговорити будь-яку зірку. Тим паче, що має на всіх купу компромату.

Дружина Юрія Горбунова відвідала Фінляндію торік разом зі знімальною групою. Катя відразу відчула, що подібний формат має зайти українському телеглядачу. Тим паче вона чудово знається на сенсаціях та має великий досвід інтерв’ю з зірками першої величини. Новий формат шоу, певна Осадча, обов’язково зацікавить велику кількість людей.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?