Катя Осадча започаткувала нове розважальне пісенне шоу: “Для мене це знайоме поле, але в новому форматі”

Катя Осадча неодноразово наголошувала, що повернення до "Світського життя" неможливе. Але ніхто не забороняв ведучій робити іншу розважальну передачу за присутності зірок.

Телеканал “1+1 Україна” приступає до виробництва нового розважального шоу “Пісня мого життя”. Перший епізод проєкту вже був у ефірі. Тоді українці поїхали до Фінляндії задля знімань. Тоді трансляцію зробили на дві країни відразу.

Мова про українську адаптацію популярного фінського шоу Song Of My Life. Вирішено зробити українську адаптацію проєкту, дуже популярного на теренах Фінляндії. Перший сезон в Україні вже готується.

Катя Осадча стане ведучою нового шоу

Правила шоу доволі цікаві. У студії присутні знаменитості, які називають пісні, напряму пов’язані з їхнім життям. Композиції виконуються артистами на сцені, а присутні укупі з телеглядачами мають розгадати, чия реальна історія приховується за даною піснею. Таким чином удасться дізнатися реальні випадки з життя зірок та зворушливі подробиці.

Катя Осадча стане ведучою нового шоу

Катя Осадча погодилася стати ведучою подібного проєкту. 40-річна ведуча має величезний досвід ведення передачі про зірок “Світське життя” та пісенного конкурсу “Голос країни”. Тож на шоу “Пісня мого життя” почуватиметься немов риба у воді та зуміє розговорити будь-яку зірку. Тим паче, що має на всіх купу компромату.

Дружина Юрія Горбунова відвідала Фінляндію торік разом зі знімальною групою. Катя відразу відчула, що подібний формат має зайти українському телеглядачу. Тим паче вона чудово знається на сенсаціях та має великий досвід інтерв’ю з зірками першої величини. Новий формат шоу, певна Осадча, обов’язково зацікавить велику кількість людей.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.