Куди зник Дан Балан після “Голосу країни”: Тіна Кароль про нього вже давно забула, але він ще існує

Свого часу Дан Балан наробив чимало шереху в Україні, закрутивши роман на "Голосі країни" з колегою по суддівському кріслу Тіною Кароль. Потім кудись безслідно зник.

2021 року глядачі “Голосу” весь час перемивали кісточки двом зірковим тренерам Дану Балану й Тіні Кароль. Усе через те, що артисти удавали закоханість і кожного прямого ефіру влаштовували справжнє романтичне шоу.

Куди подівся Дан Балан

У цієї зіркової пари навіть утворився фан-клуб. Усі з нетерпінням очікували на новину про заручини й весілля. Але час минав, а Тіна з Даном так і не побралися. Повномасштабне вторгнення росіян Балан зустрів у Києві. Виїхати було дуже проблематично, тож Дану довелося пропустити знімання фіналу румунського нацвідбору на “Євробачення-2023”, яке відбулося 5 березня.

Яким чином йому вдалося покинути охоплену війною країну за 3 тижні, незрозуміло. Молдовський артист безслідно зник не лише з України, але й узагалі з інформаційного простору.

Куди подівся Дан Балан

Спочатку він перебував у Молдові, а напередодні Великодня подався до Туреччини. Мама співака Людмила Балан підтвердила, що син покинув Молдову, та куди подався, не поточила. Відзначила лише, що Дан не в москві.

Влітку 2022-го Балан представив пісню румунською мовою, а у травні 2023 року презентував кліп на композицію Love Maria. Знімання тривали ще у мирному Києві, в яких взяли участь 2,5 тис. українських школярів. Артист у відео постав у образі Crazy Loop, який частенько практикує.

Нині молдовський співак ретельно готується до сольного концерту в Кишиневі, який має відбутися у переддень Різдва 24 грудня на Arena Chisinau. Дан сповістив, що 5 років не виступав на батьківщині, тож запросив усіх шанувальників на цікаву музичну зустріч.

Нові статті

Схожі статті

Перший полив помідорів після висадки в ґрунт у травні: за якими правилами його проводять і що врахувати

В травні багато городників вже висаджують розсаду помідорів у відкритий ґрунт. Відразу після посадки рослину треба полити і для ціϵї процедури існують певні правила. Про них розповість "Один Факт".

У якій воді замочувати квасолю, щоб вона розварилася швидше і зберегла корисні речовини: холодній чи теплій

Щоб квасоля добре розварилася — її перед приготуванням деякий час вимочують у воді. Якої температури повинна бути вода — холодною чи гарячою? "Один Факт" розповість про це нижче.

Як зняти готівку і переказати гроші у разі відключень світла: “Приватбанк” розповів українцям, куди йти

Віялові відключення світла за останні декілька днів стали для України нормою. В державному банку "ПриватБанк" розповіли, як зняти готівку та переказати кошти у випадку, коли світла немаϵ.

Чи можна висаджувати чорнобривці поряд із помідорами: головні правила сусідства, які принесуть лише користь

Бархатці або чорнобривці — яскрава квітка, яку висаджують не тільки на квіткових клумбах. Дізнайтесь, навіщо чорнобривці саджають посеред городу і чи можна їх розміщувати поряд з помідорами.