Скільки заробляють блогерки на Інсті: суми за рекламу Аліни Шаманської, Юлії Верби, Даші Квіткової вражають

Не секрет, що в Інстаграмі, як і в будь-якій іншій соціальній мережі, можна непогано заробляти. Відомі блогерки поділилися сумами, які мають на власних акаунтах за місяць.

Аліна Шаманська

Дівчина попервах працювала на телебаченні. А коли пішла в декрет, змушена була шукати підробіток удома. Отак поступово розвинула свій акаунт в Інстаграмі до 1,3 млн підписників. На диво, справи пішли чудово.

Скільки заробляють українські блогерки

Був такий місяць, коли Аліна додатково запустила власний курс та з реклами отримала 40 тисяч євро на місяць. Того місяця блогерка придбала собі порше. За рекламу в сторіз їй платили 1000 доларів. Траплялися й контракти за 6 тис. доларів. Звісно, після початку повномасштабного вторгнення ситуація дещо погіршилася.

Юлія Верба

Ще на 100 тисяч підписників більше має ця тендітна юнка. Дівчина показує сценки зі свого життя – куди їздила, що бачила, у що вбиралася. Хизуватися є чим. Юлія має мерседес останньої моделі за 10 млн грн, три квартири. Може собі дозволити замовити виступ Монатіка на день народження.

Скільки заробляють українські блогерки

За день Верба зазвичай робить 3 огляди. За це від рекламодавців отримує 60 тисяч гривень. За місяць набігає чималенька сума в 1,8 млн гривень і майже сотня рекламних роликів. 20-річна юнка на цьому не зупиняється. За день здатна зробити 4 огляди, провести розіграш, написати блог, виставити скрін чи 3D-макет. Тож доводиться знімати по 12 годин на день.

Даша Квіткова

Аудиторія цієї інфлюенсерки в Інсті налічує 1,8 млн фоловерів. Даша рекламує будь-що – одяг, косметику, власні курси та навчальні програми. Колишня дружина Нікіти Добриніна не нахабніє – виставляє по 1-2 реклами на день.

Скільки заробляють українські блогерки

Тому рекламні ролики в молодої мами розписані на 2 місяці вперед. Та навіть при такій непоказній скромності Квіткова заробляє $30-40 тисяч на місяць. Не всі ці кошти йдуть чисто блогерці. Доводиться ділитися з командою, яка їй допомагає робити справу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?