Тоня Матвієнко похизувалася стрункою фігурою в Дубаї, побачилася з Фроловою й заспівала в ресторані: “Море”

Тоня Матвієнко вперше в житті побувала в ОАЕ. До Дубаю зірка приїхала на запрошення нашого посольства з метою "надихнути українців за кордоном". Тож і виступила, і відпочила.

Дружина Арсена Мірзояна, схоже, дуже вдоволена поїздкою. Оскільки Тоня Матвієнко після смерті мами схудла на 10 кг, то не посоромилася вийти на узбережжя в штанцях в обліпку та футболці. У сторіз Інстаграму зірка виклала ролик, підписавши коротко:

“Море”.

Виступаючи на заході для українців з приводу Водохреща у ресторані, артистка побачилася з Васею Фроловою. Та була ведучою заходу. Вася з чоловіком і сином мешкає тут від початку повномасштабної агресії. Антоніна поділилася враженнями:

“Тепло на душі, коли запрошують, щоб надихнути українців за кордоном. Вдячна посольству України в ОАЕ за підтримку! Дякую за гостинність”.

Тоня Матвієнко виступила в Дубаї

Люди й справді тепло зустріли знаменитість. Всі розчулилися, коли Антоніна заспівала пісню-присвяту матері Ніні Митрофанівні “Сік землі”. Звісно, не обійшлося без композиції на біс. Нею стали “Ой, летіли дикі гуси”. Цю пісню з репертуару легендарної Ніни Матвієнко доньці було виконувати особливо складно – душили сльози, а емоції зашкалювали.

Чи будуть ще діти

Нині серед зірок поширилася тенденція народжувати третю дитину або усиновляти чужу. Але Матвієнко категорично не згодна ставати ще раз мамою. Їй уже 42 роки. Вона не відчуває в собі сил возитися з немовлятком. Раніше з дитиною їй допомагала мама. Але тепер вона пішла в небуття.

Тоня Матвієнко виступила в Дубаї

Тоня має 25-річну старшу доньку від попередніх стосунків. З Арсеном Мірзояном у них підростає спільна 7-річна донечка Ніна. Дівчинка носить не лише ім’я знаменитої бабусі, але і її прізвище. Виходить, повна тезка. Антоніна пояснила, що татусь дівчинки не заперечував, коли дитину записали не на його прізвище.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?