Оля Полякова показала образ української Барбі: тепер довгі ноги Королеви ночі можна “купити” (Фото)

Торік у липні виник масовий ажіотаж з приводу стрічки "Барбі". Цим скористалася найпопулярніша блондинка України. Оля Полякова випустила довгоногу ляльку, схожу на себе.

Барбі-бум не залишив у спокої нікого. Особливо зачепив за найпотаємніші струни душі артисток із модельними параметрами. Спочатку на Барбі перетворилася Леся Нікітюк, знявши цілий мінісеріал і виклавши в Інстаграмі.

Згодом подібний інфопривід використала прагматична Оля Полякова. Артистка втямила, що й сама нагадує відому ляльку, то можна чудово підзаробити. Тож Барбі Полякову було поставлено на потік.

Оля Полякова випустила ляльку, свою копію

Артистка розповіла, що подібна ідея спала на думку ще до великої війни. Коли було організовано шоу “Королева Ночі”, Олі закортіло мати ляльку в таких же сценічних костюмах, як на концерті.

Ляльки “Оля Полякова” могли не лише носити коротенькі блискучі сукні, але й співати пісні артистки. Після 24 лютого довелося відкласти розробку до нових віників. Та лялькова серія, показана на одній з виставок, викликала надзвичайну зацікавленість у дистриб’юторів. Тому довелося домовлятися, щоб ляльку запустили у виробництво.

Оля Полякова випустила ляльку, свою копію

Ще жодна співачка в Україні не створила з себе ляльку. Довгоногі лялечки мають різне вбрання, що схоже на те, в якому Полякова виходить на сцену. У комплекті додається мікрофон-стійка та обов’язковий атрибут Олі – корона.

Придбати ляльку, що співає, можна в інтернет-магазинах іграшок. Викласти доведеться більш як тисячу гривень. Полякова запевнила, що частина цих коштів спрямовується на потреби Фонду “Дитинство без війни”.

Доньки Олі Полякової вже великі, тож навряд чи бавляться ляльками. Натомість багатьом дівчаткам лялька з таким іменем припаде до вподоби, допомагаючи мріяти про славу та успіх.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?