6 ознак самотності Тіни Кароль, яка вже забула про чоловічу ласку: ніякий Дан Балан не вилікує душу

На старті минулого року співачці Тіні Кароль карти Таро наврочили самотність. "Один факт" розповідає, чи насправді це так. Дізнайтесь про деякі ознаки, які вказують на те, що виконавиця – досі одна.

На старті минулого 2023 року двоє дівчат гадали. Звали тих дівчат Оля та Марійка. Тоді донька відомої української співачки-білявки Олі Полякової захопилась Таро-прогнозами і наврочила колезі своєї мами по творчому цеху Тіні Кароль… самотність.

“Один Факт” розповість вам про деякі ознаки, які вказують на те, що Тіна Кароль й насправді одна. Навколо неї — багато шанувальників-чоловіків, але серденько досі крається за чоловіком, що помер багато років тому.

6 ознак того, що Тіна Кароль - досі самотня
6 ознак того, що Тіна Кароль – досі самотня

В українському суспільстві чомусь діє стереотип: якщо жінка самотня – вона обов’язково погано виглядає і стає схожою на стареньку бабцю. Про співачку Тіну Кароль цього точно не скажеш. Молода, вродлива, посміхнена і… самотня. Так, самотня і на це вказують 6 наступних ознак.

Багато працює

Так, цей факт насправді — про Тіну Кароль. Велику кількість своєї жіночої енергії співачка вкладає в творчий розвиток, створює нові пісні і проекти, займається благодійністю.

Інтенсивна зайнятість на роботі надає співачці можливість бути фінансово незалежною.

Цілком імовірно, що робота стає для неї і засобом заповнити порожнечу, яка створилась через відсутність близьких відносин.

Рідко буває вдома

Через творчу зайнятість, гастролі та концерти Тіна Кароль дійсно може бувати вдома нечасто. І навіть у вільний час співачка не сидить склавши руки, а… відправляється на активний відпочинок.

Ось, наприклад, на новорічні свята Тіна побувала в Буковелі разом із своїм єдиним сином Веніаміном і… заспівала яскраву колядку тамтешньому мешканцю — баранчику.

Часті перепади настрою

Самотність — свого роду спусковий гачок, який провокує появу в жінок різких перепадів настрою. Емоційні коливання бувають ознакою невисловлених почуттів самотності.

На щастя, в Тіни Кароль є спосіб подолати емоційні перепади за допомогою творчості. Взагалі співачка — дуже сильна особистість.

Про це свідчить хоча б той факт, що одразу після новини про смерть чоловіка Євгена Огіра Тіна… вийшла на сцену і всі негативні емоції вклала саме у виконання пісні.

Має ідеальний зовнішній вигляд

Тут і сперечатись не треба. Тіна Кароль дійсно виглядає блискуче — жіноча, струнка, доглянута жінка з яскравою посмішкою на обличчі.

Тіна Кароль завжди приділяє багато уваги своїй зачісці і макіяжу, підкреслюючи свою привабливість навіть у той час, коли залишається самотньою декілька років поспіль.

Ідеальна зовнішність для самотньої жінки — це спосіб підвищити самооцінку та самовиразитись.

Багато часу проводить в торгових центрах

Відвідування торгівельних центрів і бутиків — це ідеальний спосіб відволіктись від думок про самотність і просто насолодитись суспільством людей.

Вочевидь, його використовує в своєму житті і співачка Тіна Кароль, адже для підтримки ідеальної зовнішності співачці завжди потрібні візити до магазинів одягу, косметики, взуття та інших атрибутів справжньої жінки.

Демонструє підвищений інтерес до статусу чоловіків

Самотня жінка може проявляти підвищений інтерес до статусу стосунків у чоловіків. В такий спосіб вона шукає собі приятеля для близьких відносин чи надійного чоловіка для створення міцної родини. Чи це про Тіну Кароль?

Імовірно, що так. Наприклад, співачка і досі цікавиться життям Дана Балана, з яким їй приписували роман під час участі в музичному шоу “Голос Країни”.

Тіна Кароль завжди слідкує за своєю зовнішністю
Тіна Кароль завжди слідкує за своєю зовнішністю

А ще в травні минулого року Тіна зізнавалась, що наразі її головний герой — не “світський лев”, а чоловік з автоматом в руках – неголений і не митий.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?