Не Тіна, і тим паче не Кароль: справжнє ім’я української співачки і популярні чутки, пов’язані із ним

Чи знаєте ви, що Тіну Кароль насправді звуть зовсім не Тіною. Та й прізвище при народженні в неї було геть інше. "Один Факт" розповість, як раніше звали популярну співачку.

Існує така думка, що доля людини визначається тим ім’ям, яке їй дали при народженні. І якщо батьки обрали для вас конкретне ім’я, то міняти його протягом життя не варто. Однак чимало зірок шоу-бізнесу цей Закон Всесвіту оминає стороною і все одно бере собі сценічний псевдонім.

Тіна Кароль колись звалася Тетяною
Тіна Кароль колись звалася Тетяною

Іноді псевдонім обирає собі сама зірка. Але частіше за все руку до появи псевдоніма прикладає продюсер виконавця чи виконавиці, який працює над створенням бренду.

Головна героїня цієї публікації – співачка Тіна Кароль. Зараз вже мало хто пам’ятає, що на початку своєї творчої кар’єри її звали зовсім не так. Справжнє прізвище відомої співачки, а звали її раніше… Тетяною.

А потім, коли музична кар’єра пішла догори — Тетяна Ліберман стала Тіною Кароль. Тоді ходили чутки, нібито своє сценічне ім’я виконавиця вигадала завдяки… Ані Лорак, просто прочитавши це ім’я навпаки і додавши до прізвища м’який знак наприкінці, а до імені – першу букву “Т”.

Сама Тіна Кароль цей факт категорично заперечує і наполягає на тому, що над її сценічним псевдонімом працювала ціла команда креативних продюсерів.

Як насправді звуть співачку Тіну Кароль
Як насправді звуть співачку Тіну Кароль

Більше того, Тіна Кароль згодом замінила своє ім’я і прізвище в офіційних документах на сценічний псевдоним. За данними від ЗМІ, аналогічні зміни торкнулись і свідоцтва про народження сина співачки — Веніаміна Огіра. В рядку з позначкою “матір” значиться саме “Тіна Кароль”.

Зміна справжнього імені в паспорті на сценічне – не просто забаганка виконавиці. Це ще й спосіб уникнути судових розглядів щодо того, кому насправді належить бренд “Тіна Кароль”. Завдяки цим змінам Тіні Кароль вдалося зберегти за собою розкручений бренд після скандального розриву зі своїм першим продюсером Олегом Чорним.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?