Після перемоги на вокальному конкурсі”: Катерина Бужинська показала себе 30 років тому (архівне ФОТО)

Популярна співачка з України Катя Бужинська нещодавно здивувала своїх шанувальників архівною світлиною. Як виглядала виконавиця 30 років тому — подивіться прямо зараз у матеріалі від "Один Факт".

Катерина Бужинська на цьому тижні потішила своїх шанувальників архівною світлиною із… самою собою в головній ролі. На ній співачка трошечки молодша. Ну як молодша… Років так на 30.

Світлина, на якій зображена молоденька Катя Бужинська, була зроблена після її перемоги на одному із її перших вокальних конкурсів. Цій дівчині лише 15 років і вона тільки-но починає свій творчий шлях до великої сцени.

 

Катерина Бужинська 30 років тому: цій дівчині 15 років і вона тільки починає свій творчий шлях до великої сцени
Катерина Бужинська 30 років тому: цій дівчині 15 років і вона тільки починає свій творчий шлях до великої сцени

На фото Катерина Бужинська зображена усміхненою та щасливою. Саме в 15 років майбутня співачка брала участь в одному з музичних фестивалів. Там їй вдалося отримати перемогу.

Архівчик у стрічку. Мені 15 і мої творчі перемоги на вокальних конкурсах — підписала архівну світлину в своїй Instagram-Stories Бужинська

Конкурс, на якому 15-річна Катя Бужинська перемогла, називався “Веселад”. Він проходив у міжнародному форматі і мав назву “Веселад”). В рамках цього фестивалю майбутня відома співачка з України Катерина Бужинська отримала гран-прі.

Архівна світлина, якою поділилась виконавиця у соцмережах, була зроблена після міжнародного фестивалю “Веселад”. На ній Бужинська позує із дипломом в руках, вбрана в красиве платтячко синього кольору і з червоною пов’язкою на голові. Усміхнена та юна Бужинська стоїть поряд із глядачами, які аплодують її перемозі.

Кадр з молодою Катериною Бужинською отримав позитивні відгуки від шанувальників
Кадр з молодою Катериною Бужинською отримав позитивні відгуки від шанувальників

Кадр з Бужинською відразу отримав велику кількість позитивних відгуків від читачів сторінки та шанувальників музичної творчості співачки. Вони засипали Катерину компліментами та приємними словами.

Деякі з фоловерів зазначили, що Бужинська навіть в юному віці виглядала такою ж красунею, як і зараз. Інші ж підписники побажали їй творчого натхнення та перемог в інших музичних конкурсах.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?