Ідеальна картинка, неідеальна реальність: чому розлучилася найкрасивіша пара “Холостяка” Добринін і Квіткова

За перипетіями кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна з "Холостяка 9" стежила вся країна. Тому новина про розлучення гарної пари стала для широкого загалу справжнім шоком.

Їхнє знайомство відбулося на проєкті “Холостяк” у 2019 році. Нікіта Добринін побачив Дашу Квіткову, яка виходила з лімузина. Дівчина мала в руках скретч-карту з завданнями, які вони виконували разом протягом усього шоу. Того разу вони бачилися при свідках, але все одно встигли поцілуватися.

З батьками молодята теж познайомилися в ході реаліті-шоу. А у фіналі Добринін освідчився Квітковій у почуттях. Відразу по завершенні проєкту пара поселилася в одній квартирі. Новий, 2020 рік вони зустріли разом, після чого поїхали у відпустку на Балі.

Історія кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

Саме там Нікіта й зробив Даші пропозицію руки й серця. Одружилися вони 20 травня, ставши третьою парою “Холостяка” з усіх 29 країн, що побралися. За рік, у січні 2021 року, подружжя з Мальдівів сповістило новину про майбутнє поповнення в родині.

13 липня з’явився на світ первісток, якого назвали Левом. У 2022-му закохані обвінчалися. Коли почалася повномасштабна агресія, Нікіта став до лав тероборони, а Даша з дитиною евакуювалася.

Історія кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

Згодом молодичка повернулася з сином до Києва. У січні 2023 року Квіткова знову зробила важливе повідомлення – вони з Нікітою більше не разом. Згодом вони оформили розлучення офіційно.

Довелося обом записатися на сеанси до психолога, щоб зуміти знайти взаєморозуміння, адже їм доведеться все одно виховувати спільного сина. Здається, у них все вийшло, адже другий день народження Лева відзначили разом. На Новий рік теж вибрали час, щоб утрьох розпакувати подарунки під ялинкою.

Історія кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

Добринін зауважив, що в якийсь момент у них стали різні цінності в житті. Квіткова пояснила розлучення різницею швидкостей і великою завантаженістю жінки роботою. Мовляв, не приділяла благовірному стільки уваги, скільки потрібно.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.