Катерина Осадча відзначила сьому річницю подружнього життя з Юрієм Горбуновим: ось така була наречена

Ведуча Катерина Осадча разом 3 лютого відсвяткувала 7-му річницю шлюбу з Горбуновим. З нагоди свята Катерина показала фото із власного весілля. "Один Факт" пропонує подивитись, як виглядала зірка.

В суботу, 3 лютого, ведуча Катерина Осадча відсвяткувала із своїм чоловіком Юрієм Горбуновим сьому річницю свого шлюбу. З нагоди визначного свята Катерина вирішила привітати коханого і нагадати, яким саме був цей день.

Зірка українського телебачення пригадала, що виходила заміж, коли була вже при надії, а до народження їхнього первістка, Івана – залишалося трохи більше, аніж 2 тижні.

Катерина Осадча йшла до шлюбу з чималеньким животиком, а розпис із Горбуновим у РАЦСі назвала спонтанним. За словами зірки – вона сама була кругла, немов кулька.

Юра скомандував, що маємо розписатися — пригадала Катерина Осадча

А ще поскаржилась, що раніше часу на розпис в них, звичайно — не знайшлося. І тому йти до РАЦСу їм прийшлося в лютому, при скаженій ожеледиці.

Ведуча привітала коханого чоловіка із річницею весілля зворушливими словами і подякувала Юрію Горбунову за те, що всі негаразди, які трапляються в їх родині — вони долають разом.

Звісно, ведуча не обійшла увагою і те, що під час шлюбу Горбунов подарував їй двох чудових синочків і підтримував її у будь-якому розпачі.

Вітання з річницею у коментарях до допису ведучої залишили зіркові колеги – репер Потап, дизайнер Андре Тан, співачка Оля Полякова, акторка Леся Самаєва.

Залишали свої вітання і звичайні користувачі соціальних мереж. Подружжю Осадчої та Горбунова побажали щастя, гармонії, родинного затишку, гармонії у домі та довгих років разом.

Катерину Осадчу з річницею весілля привітали Андре Тан і Оля Полякова
Катерину Осадчу з річницею весілля привітали Андре Тан і Оля Полякова

До речі, 7-річчя власного весілля відзначив на своїй сторінці в Instagram і сам Юрій Горбунов.

Вже важко пригадати час, коли тебе не було поруч — написав зворушливі слова ведучий.

А потім пригадав, що після реєстрації шлюбу їх двох очікував зовсім неочікуваний сюрприз від друзів та колег. Закохані хотіли зробити своє весілля скромним заходом, але друзі зіпсували їх плани, зробивши приємний сюрприз.

Після РАЦСу молоде подружжя зустрів лімузин, на якому їх відвезли до ресторану.

Юрій Горбунов пригадав, що в день весілля на вулиці тріщав велетенський мороз — десь -15ºC. Але він особисто його навіть не відчував, бо дуже сильно хвилювався.

Дякую Богу, моя королево, що ти в мене є! — написав ведучий.

А ще подякував коханій дружині за те, що та 7 років тому сказала йому “Так” і народила йому двох прекрасних козаків.

 

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.