Аліна Гросу вийшла заміж за нового обранця: як відреагували на це її близькі. Друге весілля співачки

Аліна Гросу знову вийшла заміж та похизувалась фото у своєму Instagram: коли та де буде проходити весілля. Як виглядає новий чоловік співачки - подробиці.

Співачка Аліна Гросу анонсувала вихід своєї нової композиції, яка є прикладом романтики та почуттів. Пісня “Туман кохання” вже збирає безліч позитивних коментарів від підписників.

На своїй сторінці в Instagram, відома виконавиця поділилася ексклюзивним фрагментом майбутнього хіта. На відео Аліна з’являється в білому пальто, джинсах та білому светрі, створюючи образ, який відображає ніжність її персони.

Прем’єра цієї зворушливої композиції вже запланована на березень, і фанати не можуть дочекатися, аби почути її повну версію. “Туман кохання” обіцяє стати справжнім хітом і дарувати слухачам безліч незабутніх емоцій та моментів, які запам’ятаються надовго. Аліна Гросу знову доводить свій талант та здатність торкатися серця кожного своїм музичним творінням.

Аліна Гросу також здивувала своїх шанувальників не лише виходом нової композиції, а й несподіваним оголошенням челенджу, який став своєрідним знаком вдячності своєму коханому. У своєму останньому відео артистка запросила прихильників поділитися своїми історіями кохання, а сама першою вирішила розкрити карту свого особистого щастя, опублікувавши фотографію з коханим.

Гросу демонструє свого обранця і цікаво, що на знімку саме вона виступає у весільній сукні, тоді як її коханий обранець одягнений в костюмі. Це фото безсумнівно викликало великий інтерес серед фанатів, адже воно містить низку питань для обговорень. На пальці дівчини видніється обручка, яка свідчить про майбутнє весілля Аліни та її коханого.

До цього моменту, Гросу зберігала мовчання щодо своїх стосунків та особистого життя, і не анонсувала своє друге весілля. Можливо, це фото було опубліковано, саме для того, щоб поділитися зі світом зворушливою новиною та розповісти про важливий крок у своєму особистому житті.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?