Олександр Волошин грубо висловився у сторону своєї екс-дружини Анни Трінчер: так жінок не називають

Колишній чоловік Анни Трінчер негативно звернувся до дівчини перед глядачами: що саме сказав Олександр Волошин та до яких наслідків це призвело.

Під час прямого ефіру, колишній чоловік та блогер Олександр Волошин висловив неприпустиме висловлення про свою колишню дружину, відому співачку та блогерку Анну Трінчер, використавши грубу мову.

Інцидент трапився під час однієї трансляції, яку проводили разом Олександр Волошин та ще один блогер Олександр Слобоженко. Під час обговорення питання від підписників щодо можливих стосунків Слобоженка з колишньою дружиною Волошина, останній неочікувано втрутився в діалог і використав образливе висловлення щодо Анни Трінчер, назвавши її “бабою”.

Схоже, що Волошин не врахував можливих наслідків щодо своїх висловлювань, порушивши загальноприйняті норми етикету та проявивши недостатню ввічливість у спілкуванні. Ця ситуація викликала значну хвилю обурення серед глядачів та призвела до гострої реакції в інтернеті.

Екс-чоловік Анни Трінчер грубо обізвав її перед публікою. Фото з Instagram @annatrincher_official
Екс-чоловік Анни Трінчер грубо обізвав її перед публікою. Фото з Instagram @annatrincher_official

Багато користувачів соціальних мереж висловили своє засудження за таку поведінку блогера та вимагали вибачень від Волошина. Такі висловлення не тільки порушують загальноприйняті норми спілкування, але й можуть завдати значної шкоди репутації.

Сподіваємось, що Олександр Волошин виправить свою помилку та надасть публічні вибачення Анні Трінчер, які допоможуть згладити напругу, яка виникла внаслідок його необдуманих слів.

Співачка також розповіла про цю ситуацію у своєму Instagram та звернулася до свого екс-чоловіка та інших чоловіків, які висловлюються подібним чином. Вона наголосила на необхідності зміни у звертанні до жінок. Представивши кумедну фотографію, вона привела приклади заміни слова “баба” на більш шанобливі терміни, такі як “колишня дівчина”, “колишня дружина”, “жінка”.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.