Олександр Волошин грубо висловився у сторону своєї екс-дружини Анни Трінчер: так жінок не називають

Колишній чоловік Анни Трінчер негативно звернувся до дівчини перед глядачами: що саме сказав Олександр Волошин та до яких наслідків це призвело.

Під час прямого ефіру, колишній чоловік та блогер Олександр Волошин висловив неприпустиме висловлення про свою колишню дружину, відому співачку та блогерку Анну Трінчер, використавши грубу мову.

Інцидент трапився під час однієї трансляції, яку проводили разом Олександр Волошин та ще один блогер Олександр Слобоженко. Під час обговорення питання від підписників щодо можливих стосунків Слобоженка з колишньою дружиною Волошина, останній неочікувано втрутився в діалог і використав образливе висловлення щодо Анни Трінчер, назвавши її “бабою”.

Схоже, що Волошин не врахував можливих наслідків щодо своїх висловлювань, порушивши загальноприйняті норми етикету та проявивши недостатню ввічливість у спілкуванні. Ця ситуація викликала значну хвилю обурення серед глядачів та призвела до гострої реакції в інтернеті.

Екс-чоловік Анни Трінчер грубо обізвав її перед публікою. Фото з Instagram @annatrincher_official
Екс-чоловік Анни Трінчер грубо обізвав її перед публікою. Фото з Instagram @annatrincher_official

Багато користувачів соціальних мереж висловили своє засудження за таку поведінку блогера та вимагали вибачень від Волошина. Такі висловлення не тільки порушують загальноприйняті норми спілкування, але й можуть завдати значної шкоди репутації.

Сподіваємось, що Олександр Волошин виправить свою помилку та надасть публічні вибачення Анні Трінчер, які допоможуть згладити напругу, яка виникла внаслідок його необдуманих слів.

Співачка також розповіла про цю ситуацію у своєму Instagram та звернулася до свого екс-чоловіка та інших чоловіків, які висловлюються подібним чином. Вона наголосила на необхідності зміни у звертанні до жінок. Представивши кумедну фотографію, вона привела приклади заміни слова “баба” на більш шанобливі терміни, такі як “колишня дівчина”, “колишня дружина”, “жінка”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?