Донька Олі Полякової розійшлась з хлопцем та одразу почала нові стосунки: чи живе молода пара разом

Старша 18-річна донька Олі Полякової нещодавно закінчила стосунки з хлопцем та майже одразу почала нові: хто цей хлопець та як довго вони разом.

Після розриву зі своїм колишнім хлопцем, Маша, старша донька відомої співачки Олі Полякової, не залишилася в самотності надовго. Вона швидко почала нові стосунки, що привернуло увагу як її шанувальників, так і тих, хто сумує за її попереднім хлопцем.

Молода блогерка розкрила кілька таємниць щодо свого особистого життя, проте не всі одразу. Маша Полякова розповіла, що наразі вона з хлопцем не проживають разом, хоча він іноді залишається в неї на ніч. Вона підкреслила, що це її власна квартира і її особистий простір, тому якщо хлопець хоче спільного проживання, він має орендувати окреме помешкання. Маша вважає, що ініціатива щодо спільного проживання має йти саме від чоловіка.

Донька Олі Полякової розповіла про свої нові стосунки. Фото з Instagram @mashapolyakova
Донька Олі Полякової розповіла про свої нові стосунки. Фото з Instagram @mashapolyakova

Її позиція свідчить про впевненість та самодостатність, які є частою ознакою сучасних молодих жінок. Маша, схоже, вірить у рівність у стосунках та хоче її дотримуватись, а також в те, що кожен партнер має брати на себе власну відповідальність за спільне життя.

Хоч Маша і донька знаменитої співачки, але вона також є незалежною та рішучою молодою дівчиною, яка визначає свої власні стандарти та має певні очікування в стосунках. Її рішучість і впевненість в собі служать прикладом для багатьох.

Донька Олі Полякової розповіла про свої нові стосунки. Фото з Instagram @mashapolyakova

Маша Полякова, як блогерка, висловила також свою точку зору щодо важливості легкості у стосунках. Вона не розуміє партнерств, де вимагають взаємної залежності, обмежуючи свободу один одного, наприклад, у зустрічах з друзями. Для неї стосунки мають бути зоною комфорту, де можна вільно розвиватися і насолоджуватися взаєморозумінням і довірою.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.