Наче 2 сестри: Каменських, Федишин, Полякова і Єфросиніна показали фото зі своїми напрочуд молодими мамами

Ми не можемо намилуватися їхньою вродою. Та якщо поглянути на зіркових мам, стає зрозуміло, в кого вони вдалися. Матусі знаменитостей виглядають немов старші сестри.

Настя Каменських

Співачка частенько викладає в мережу світлини, де вони з мамою перебувають разом – відпочивають, сміються, їдуть кудись в автомобілі. Це свідчить про неймовірну спорідненість душ двох близьких людей. На знімках важко визначити, хто мама, а хто донька, оскільки пані Лідія має доволі моложавий вигляд.

Зіркові мами більше схожі на сестер знаменитостей

Ірина Федишин

Як зразкова доня, артистка чимало часу проводить у маминому будинку. Разом пораються на городі, разом відпочивають. На цей раз Ірина виклала в мережу світлину з Карпат, де обидві родички вдягнуті в однакові спортивні костюми. Виглядають обидві, неначе подружки, але ніяк не мама з донькою. Видно, що спілкування завдає їм насолоду.

Зіркові мами більше схожі на сестер знаменитостей

Оля Полякова

Стосунки в зірки з мамою не такі близькі, як хотілося б. З усім тим, 6 років тому Оля випустила пісню “Мама”, у кліпі на яку зняла себе, маму й донечок. Тепер настав час оновити композицію, зробивши україномовною. І знову ж таки відразу 3 покоління Полякових постало перед камерою. Найстарша з родини має пречудовий вигляд, як і решта нащадків.

Зіркові мами більше схожі на сестер знаменитостей

Маша Єфросиніна

Кримська мама відомої блогерки нині мешкає у Польщі, доглядаючи онука – сина Маші, який надзвичайно лякається завивань сирени повітряної тривоги й не може знаходитися в Києві. Тому з найближчою людиною Єфросиніна бачиться не так часто, як хотілося б. Але якщо звернути увагу на світлини мами й доньки, вражає, наскільки Маша й пані Людмила схожі. До того ж жінка дуже молодо виглядає. Її можна легко сприйняти як старшу сестру знаменитості.

Зіркові мами більше схожі на сестер знаменитостей

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?