11-річний син Ксенії Мішиної і гроші заробляє, і матусю на дорогущому BMW катає: “Шкода, що не 18”

Ксенія Мішина виховує сина самотужки. Чим старшим стає Платон, тим більшу відповідальність бере на себе. Підліток в 11 років уже опанував водіння авто й катає маму на шикарному BMW.

Сину Ксенії Мішиної довелося подорослішати раніше, ніж решті однолітків. Платону хоч і 11 років, але він уже заробляє гроші, знімаючись у кіно, а ще складає матусі компанію під час відпочинку в теплих краях.

Син Ксенії Мішиної опанував водіння авто, за що отримав винагороду від мами

Тепер уже перетворився на особистого водія акторки. Ксенія виклала в Інстаграм-сторіз відео, на якому хлопчина вправно керує автівкою. Щедра матуся не пошкодувала для синових вправ навіть дорогого BMW.

Син Ксенії Мішиної опанував водіння авто, за що отримав винагороду від мами

Напевно, дуже впевнена у своєму нащадку. Дорога, по якій вони їдуть, далеко за межами міста й безлюдна. Та все одно має бути побоювання, що новачок не впорається з керуванням.

Скоріше б уже минуло 18 років! Тоді Платон зможе возити маму хоч на знімання, хоч на манікюр. Новим образом нігтиків Мішина теж поділилася в Сторіз. Звісно, під час роботи манікюрниці їй трішки сумно. Та результати вражають і підіймають настрій.

Син Ксенії Мішиної опанував водіння авто, за що отримав винагороду від мами

На цій піднесеній ноті матуся повертається додому й готує Платону справжню чоловічу вечерю – варить пельмені. Підліток з’їдає все, залишаючи чисту тарілку, й дякує матусі, вправній господині, що нагодувала.

Тепер хлопчина готовий до досягнень нових висот. А про те, що Платон і справді сміливець, можна судити з того, як вправно виплигнув із вікна 2 поверху, коли це було потрібно за сюжетом стрічки. Чим іще вразить нас нащадок акторки найближчим часом? З нетерпінням чекатимемо на нові Сторіз від зіркової матусі.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.