Нещасливе перше кохання: Винника та Крутого в юності відшили дівчата, тепер шкодують про це неймовірно

Олег Винник став відомим співаком, а Ігор Крутий – композитором. Та в юності, коли ніхто не знав, як складеться доля, молодики отримали відкоша від дівчат. Тепер ті кусають лікті.

Олег Винник

Пісня “Ніно” для артиста є автобіографічною. Коли Олег навчався в школі у селі на Черкащині, він сидів за однією партою з дівчинкою, яку звали Ніною. Хлопчина втюхався в однокласницю по самі вуха, але не наважився розповісти про свої почуття.

Нещасливе перше кохання знаменитостей

Ніна удала, що нічого не помічає. Тож тоді між ними не сталося роману. Нині жінка працює у сільському магазині, ледве зводить кінці з кінцями. Напевно, шкодує, що в юності не звернула увагу на сором’язливого закоханого блондина. З ним би вона нині купалася б у розкошах, як сир у маслі.

Ігор Крутой

Допоки став багатим і знаменитим, композитора двічі покидали дівчата, вважаючи його абсолютно неперспективним нездарою. З першим коханням Ігор познайомився у Кіровоградському музучилищі (нині це місто Кропивницький). Коли він почув, як Тетяна виконує концерт Рахманінова, то став упадати біля дівчини. Та на нього практично зовсім не звертала уваги.

Нещасливе перше кохання знаменитостей

Урешті Крутой добився свого. Вони навіть пішли до РАЦСу. Щоправда, вибрали не той день. У неділю державні установи не працюють. Тож їхні шляхи розійшлися. Тетяна Логінова-Рибницька працювала деякий час в Олександрії у музичній школі. А згодом емігрувала до Канади. Споглядаючи, як просунувся по життю її колишній наречений, не раз зітхала.

Нещасливе перше кохання знаменитостей

 

Щось подібне сталося й з першою дружиною Крутого Єленою з тодішнього Ленінграда. Вже на третьому побаченні молодик зробив дівчині пропозицію. Вони побралися. Та розніженій доньці високопосадовця не сподобалося, що їм довелося скніти в малюсінькій холодній квартирці.

Крутой мало заробляв, а запроси у дружини були зависокими. Врешті вона обізвала його бездарою і покинула, попри те, що у шлюбі народився первісток. Нині чоловік їй безмежно вдячний, адже якби не сталося розлучення, він би не зустрів справжнє кохання. А от Єлена тричі пошкодувала про свій необачний вчинок.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?