Таємне кохання Дана Балана і Тіни Кароль за лаштунками: що сталося насправді та чи продовжуються стосунки

Незважаючи на те, що Дан Балан і Тіна Кароль ніколи не підтверджували свої стосунки, їхня близькість на публіці змусила багатьох шанувальників повірити, що між ними є роман.

Хто такі Дан Балан і Тіна Кароль?

Дан Балан – молдавський співак, композитор і продюсер. Він народився 6 лютого 1979 року в Кишиневі, Молдова. Балан здобув популярність як сольний виконавець, а також як учасник гурту “O-Zone”. За свою кар’єру він випустив сім студійних альбомів і здобув численні нагороди, включаючи премії MTV Europe Music Awards і World Music Awards.

Тіна Кароль – українська співачка, народна артистка України. Вона народилася 25 січня 1979 року в Магаданській області, Росія. Кароль здобула популярність після перемоги на конкурсі “Євробачення” 2007 року. Вона випустила шість студійних альбомів і здобула численні нагороди, включаючи премії “Золотий диск” і “YUNA”.

Чутки про роман

Чутки про роман між Баланом і Кароль з’явилися в 2017 році, коли вони стали тренерами в українському шоу “Голос країни”. Їх часто бачили разом на публічних заходах, і вони публікували фотографії та відео один з одним у соціальних мережах.

Однак ні Балан, ні Кароль ніколи не підтверджували публічно свої стосунки. В інтерв’ю 2018 року Кароль сказала, що вони з Баланом “дуже близькі друзі”, але “не більше”.

Тіна Кароль і Дан Балан ніколи не були разом
Тіна Кароль і Дан Балан: кохання, чи іллюзія?

Що сталося насправді?

Важко сказати з упевненістю, чи були Балан і Кароль у романтичних стосунках. З одного боку, вони публічно демонстрували багато близькості та ласки. З іншого боку, вони ніколи не підтверджували свої стосунки, і можливо, що їхня близькість була просто дружньою.

Чи продовжуються стосунки?

Наразі невідомо, чи продовжують Балан і Кароль спілкуватися. З 2019 року вони не з’являлися разом на публічних заходах, і вони не публікували спільних фотографій у соціальних мережах.

Незважаючи на те, що Балан і Кароль ніколи не підтверджували свої стосунки, їхня близькість на публіці змусила багатьох шанувальників повірити, що між ними є роман. Чи були вони справді закохані, чи просто друзі, на це питання може відповісти лише час.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?