“Почуття мають термін придатності”: Нікіта Добринін зізнався, що не зміг врятувати шлюб з Дашею Квітковою

Нікіта Добринін не любить говорити про свій невдалий шлюб із Дашею Квітковою. Та для Катерини Осадчої зробив виключення, розповівши, яким чином намагався вберегти сім'ю.

Ведучий Нікіта Добринін майже 2 роки прожив у шлюбі з блогеркою Дашею Квітковою, яку обрав собі до пари під час шоу “Холостяк 9”. Та навіть народження первістка Лева не вберегло сім’ю від розлучення.

Нікіта Добринін намагався вберегти шлюб із Дашею Квітковою

Чоловік дуже неохоче говорить про причини розставання з Дашею. Але для передачі “Пісня мого життя” зробив виключення. Нікіта пояснив, що неможливо втримати шлюб, коли в одного з пари згасає кохання.

Нікіта Добринін намагався вберегти шлюб із Дашею Квітковою

Шоумен натякнув, що почуття зникли не в нього. А кохати, коли не відчуваєш взаємності, для нього неприйнятно. Утримувати шлюб заради дитини Добринін повважав недоречним. Він нікуди не подівся з життя Лева й багато часу проводить із сином:

“На жаль, інколи так складається, коли й почуття мають якийсь свій термін придатності”.

Нікіта сам дуже рано залишився без тата, тому воліє, щоб його нащадок не відчував браку батьківської любові. Щоб утримати сім’ю в повному об’ємі, чоловік зробив усе можливе. За пів року до розставання вони з Дашею навіть повінчалися. Однак очікуваного примирення це не принесло:

“Якщо й цієї нової енергії вже немає, на жаль, нічого не складається”.

Шкодувати про роман із Квітковою Нікіта не може. Адже саме в цьому союзі отримав первістка, якого обожнюють обоє – і мама, й тато. Добринін спокійний – колишня дружина “сильно вкладається в Лева”. Іншої матусі для свого нащадка годі й шукати:

“Я ні про що не жалкую, тому що є він. І все, що відбувалося в нашому житті, варте того моменту, який є зараз – це наш син”.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев, Близнюки: час зробити те, що відкладали

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев та Близнюки: астрологи прогнозують, що четвер буде занадто продуктивним та важливим.

Дар’я Легейда отримала від чоловіка Дмитра Сови найкращий подарунок, про який мріяла: не золото й не брюлики

Дар'я Легейда та Дмитро Сова побралися напередодні повномасштабного вторгнення, тож насолодитися сімейним життям навіть не встигли. Та кохання від цього нікуди не зникло.

Салат із чорносливом виходить набагато смачніший за Олів’є: такий гості уплітатимуть за обидві щоки

У цьому салаті присутні виключно корисні інгредієнти – чорнослив, курка, волоські горіхи, огірок. Суцільні білки. Якщо треба знизити калорійність, замініть майонез на сметану чи йогурт.

Спочатку була картопля: в якому порядку кладуть овочі до борщу, щоб він вийшов смачним і наваристим

Борщ – традиційна страва української кухні. Готують її за різними рецептами, але ϵ певна послідовність додавання овочів, якої варто дотримуватись. Тільки в цьому випадку борщ вийде найсмачнішим.