Грає білими: Юрій Горбунов показав, як проводить час з малим сином, поки Катя Осадча зайнята вечерею

Юрій Горбунов – не тільки гарний телеведучий, а й батько турботливий. Нещодавно в Stories Юрій Горбунов показав, як вони із сином Іванком проводять вечори, поки мама Катя Осадча готуϵ вечерю.

Український телеведучий і актор Юрій Горбунов неодноразово ділився на своїй офіційній сторінці в Instagram затишними родинними світлинами із синами, яких народила йому дружина Катерина Осадча.

Хлопчики дуже полюбляють зустрічати татка з роботи і проводити із ним дозвілля, граючи в різноманітні ігри. Нещодавно Юрій Горбунов розповідав, як його син Іванко намагаϵться розхитати передній молочний зуб, щоб зубна фея подарувала йому новенький замість того, що вже віджив своϵ. Згодом мама Катя Осадча демонструвала, як зуб все ж не встояв перед зусиллями маленького хлопчика і випав.

Син Катерини Осадчої втратив зуб
Син Катерини Осадчої втратив зуб

Тепер, звісно — черга за зубною феϵю. І поки вона несе на своїх тендітних крильцях новий зуб для Іванка Горбунова — його татусь Юрій вирішив зайняти хлопчика чимось корисним.

Ввечері після роботи турботливий тато вирішив зіграти зі старшим сином в інтелектуальну гру і… розклав на столі дошку із шашками. Іванко одразу обрав для себе шашки білого кольору, а татусеві тільки і залишилось — що грати чорними.

Партійка на ніч — підписав світлину із Іванком в Stories Instagram Юрій Горбунов

В кадрі, який оприлюднив телеведучий, його син Іван, який розмірковуϵ над черговим ходом, схоловшись над дошкою із шашками. Ця партія, вочевидь, виявилась настільки цікавою, що хлопчина навіть забув за той зуб, що в нього поцупила мишка.

Син Юрія Горбунова Іван зіграв із татом в шашки
Син Юрія Горбунова Іван зіграв із татом в шашки

“Один факт” нагадуϵ, що подружжя Юрія Горбунова і Катерини Осадчої виховуϵ двох спільних дітей: 7-річний Івасик, який народився взимку, 18 лютого, та молодший хлопчик Данило, який буде святкувати 3-й день народження в серпні 2024 року. Також в Катерини Осадчої ϵ старший син Ілля від минулого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком. Зараз хлопцеві вже 21 рік.

Нові статті

Схожі статті

Спочатку була картопля: в якому порядку кладуть овочі до борщу, щоб він вийшов смачним і наваристим

Борщ – традиційна страва української кухні. Готують її за різними рецептами, але ϵ певна послідовність додавання овочів, якої варто дотримуватись. Тільки в цьому випадку борщ вийде найсмачнішим.

Птахи до черешні та малини не прилетять: простий лайфхак, який збереже врожай ягід від пернатих ласунчиків

З настанням теплих весняних днів на садових деревах та кущах починають зріти соковиті ягоди малини та черешні. Дізнайтесь, як вберегти ягідний врожай від птахів, які бажають ними поласувати.

Вже не платиновий блонд: стильна Оля Полякова зробила трендове фарбування і прибрала довжину (ФОТО)

Співачка Оля Полякова змінила колір та прибрала довжину волосся перед новими зйомками. Як виглядаϵ артистка зараз, коли платиновий блонд залишився в минулому — дивіться в матеріалі від "Один Факт".

Марина Боржемська показала потенційного коханого, який готовий заради неї на все: протилежність Узелкова

Схоже, чорна смуга в житті Марини Боржемської після розлучення з В'ячеславом Узелковим і цілої купи труднощів залишилася позаду. Тепер 44-річна жінка закохана й щаслива.