Іван Попович замінив Михайлику Хомі тата: чим віддячив Дзідзьо, що наставник його тепер й знати не хоче

Композитор і виконавець Іван Попович на питання про Дзідзьо нині відповідає: "А хто це такий?" Чому знаменитий чоловік відхрестився від артиста, якого знає змалечку?

Тато Михайла Хоми помер дуже рано, тож Іван Попович вважав за необхідне взяти шефство над талановитим хлопчиком. Завжди запрошував на свої концерти, ще й давав якусь копійчину. Та замість подяки наразився від Дзідзьо на підставу. Тож тепер Іван Дмитрович не хоче нічого знати й чути про артиста.

Іван Попович розсварився з Дзідзьо

Одного разу Іван Попович завітав до Яворова, щоб відвідати тещу й виступити в санаторії “Немирів”. До нього прийшов чоловік із 9-річним хлопчиком Михайликом та попросив метра прослухати дитину. Хлопчик виконав пісню з репертуару Робертіно Лоретті.

Пан Іван відразу ж запросив Хому виступити на його концерті ввечері. Михайлик тримався на публіці просто чудово. Згодом юнак знову підійшов до Поповича, коли навчався у Львові в музучилищі. Чоловік на той час уже мешкав у Києві, а туди приїжджав на гастролі. То завжди виділяв місце на своєму концерті для студента. Мишко виконував 1-2 пісні, отримуючи за це гонорар.

Іван Попович розсварився з Дзідзьо

Коли у Моршині до Івана Дмитровича підійшов чоловік із бородою у дивовижному головному уборі, Попович не відразу впізнав у Дзідзьо хлопчика Михайлика. Такий чудернацький прикид йому порадив використовувати Кузьма Скрябін.

Після того Попович із Дзідзьо багато співпрацювали разом. Старший товариш навіть наділив артиста піснею “Василина”. А коли в оперному театрі мав відбутися сольний концерт пана Івана, вони обговорили репертуар – що Михайло заспіває сам, а що виконають дуетом.

Іван Попович розсварився з Дзідзьо

Та у Львові артист не з’явився. Сповістив, що перебуває в Америці і йому начебто через негоду перенесли літак. Згодом старший колега дізнався, що Хома в той день давав концерт у Сакраменто.

22 квітня Іван Дмитрович відзначатиме 75-річчя просто на сцені в Ужгороді. Він написав Дзідзьо за 2 місяці до цієї дати, запропонувавши виступити. Хома відповів із великою затримкою, сповістивши, що в цей день у нього концерт із Сашком Пономарьовим. Попович більше не хоче чути про цього виконавця нічого. Навіть видалив його номер телефону.

Нові статті

Схожі статті

Спочатку була картопля: в якому порядку кладуть овочі до борщу, щоб він вийшов смачним і наваристим

Борщ – традиційна страва української кухні. Готують її за різними рецептами, але ϵ певна послідовність додавання овочів, якої варто дотримуватись. Тільки в цьому випадку борщ вийде найсмачнішим.

Птахи до черешні та малини не прилетять: простий лайфхак, який збереже врожай ягід від пернатих ласунчиків

З настанням теплих весняних днів на садових деревах та кущах починають зріти соковиті ягоди малини та черешні. Дізнайтесь, як вберегти ягідний врожай від птахів, які бажають ними поласувати.

Вже не платиновий блонд: стильна Оля Полякова зробила трендове фарбування і прибрала довжину (ФОТО)

Співачка Оля Полякова змінила колір та прибрала довжину волосся перед новими зйомками. Як виглядаϵ артистка зараз, коли платиновий блонд залишився в минулому — дивіться в матеріалі від "Один Факт".

Марина Боржемська показала потенційного коханого, який готовий заради неї на все: протилежність Узелкова

Схоже, чорна смуга в житті Марини Боржемської після розлучення з В'ячеславом Узелковим і цілої купи труднощів залишилася позаду. Тепер 44-річна жінка закохана й щаслива.