По-багатому: Арсен Мірзоян накрив стіл на себе одного і Тоню Матвіϵнко не запросив – що в меню у музиканта

Музикант Арсен Мірзоян показав вбраний і довжелезний стіл, за яким він сидить зовсім один. Що стояло на столі в чоловіка Тоні Матвіϵнко і яким було меню — читайте нижче.

Арсен Мірзоян влаштував справжній пир на увесь мир в перервах між гастролями та волонтерською діяльністю. Артист показав світлину, на якій від один сидить за пишно вбраним столом із купою пустих тарілок і в очікуванні гостей.

Співак всівся в голові довжелезного столу та склав руки у передобідній молитві. На світлій скатертині помітні столові прилади і тарілки, красиво розставлені по всьому периметру. Поряд із кожною тарілкою лежить ніж, виделка та серветка. Також на столі помітні тарілки з овочевою нарізкою із свіжої зелені, огірків, редиски та помідорів.

Додатково нарізка прикрашена гілочка зеленої цибулі. В окремих мисках — чорні оливки, бутерброди, фруктова нарізка із цитрусів. Також посеред столу помітні соки у пакетах.
Ось так шикуϵ за розкішним столом Арсен Мірзоян на самоті, допоки Тоня Матвіϵнко не бачить. Невідомо, що саме відзначав музикант. Можливо, це була якась волонтерська або творча зустріч із бенкетом.

Арсен Мірзоян показав бенкет по-багатому
Арсен Мірзоян показав бенкет по-багатому

Днями Арсен Мірзоян разом зі своϵю дружиною Тонею Матвіϵнко виступив дуетом і приϵмно здивував цим своїх шанувальників. Вітальний виступ подружжя відбувся в Рожищах, в межах творчого проекту “Свої”.

На початку року стало відомо, що Арсен разом із Антоніною Матвіϵнко хоче записати спільний трек для його нового музичного альбому “Сонце”. Цей альбом музикант присвятив своїй доньці Ніні. Арсен зізнався, що маленька Ніна — дійсно для них із дружиною ϵ маленьким сонечком, а вони із Тонею — дві планети, які обертаються навколо неї.

Від початку повномасштабного вторгнення у 2022 році Арсен Мірзоян вирішив поставити власну творчість на паузу і приділяти більше уваги волонтерській діяльності. Втім, наприкінці 2023 року він все ж вирішив повернутись до музики.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев, Близнюки: час зробити те, що відкладали

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев та Близнюки: астрологи прогнозують, що четвер буде занадто продуктивним та важливим.

Дар’я Легейда отримала від чоловіка Дмитра Сови найкращий подарунок, про який мріяла: не золото й не брюлики

Дар'я Легейда та Дмитро Сова побралися напередодні повномасштабного вторгнення, тож насолодитися сімейним життям навіть не встигли. Та кохання від цього нікуди не зникло.

Салат із чорносливом виходить набагато смачніший за Олів’є: такий гості уплітатимуть за обидві щоки

У цьому салаті присутні виключно корисні інгредієнти – чорнослив, курка, волоські горіхи, огірок. Суцільні білки. Якщо треба знизити калорійність, замініть майонез на сметану чи йогурт.

Спочатку була картопля: в якому порядку кладуть овочі до борщу, щоб він вийшов смачним і наваристим

Борщ – традиційна страва української кухні. Готують її за різними рецептами, але ϵ певна послідовність додавання овочів, якої варто дотримуватись. Тільки в цьому випадку борщ вийде найсмачнішим.