39-річна Тіна Кароль показала своє обличчя до та після макіяжу: чи впізнаєте поп-діву без сценічного гриму

Тендітна Тіна Кароль виглядає дуже молодо. Ніколи не повіриш, що зірці вже 39 років. Тим часом співачка не соромиться показуватися без мейкапу. Ось і цього разу знову похвалилася реальним обличчям.

Тіна Кароль виклала коротенький ролик, на якому за лічені секунди встигає показатися абсолютно без макіяжу. Потім зірка крутить довкола себе джерело світла – мобільний телефон.

Ап! І вона вже з нафарбованими віями та яскравими червоними губами. Отже, розгледіти Тіну без мейкапа можна, але треба бути дуже уважним, оскільки картинка швидко змінюється.

Тіна Кароль показала обличчя без косметики

На початку ролика Кароль вбрана по-домашньому у звичайну білу футболку. Та за мить перевтілюється у справжню світську левицю. Не лише з макіяжем і гладко зачесаним волоссям, але й в обтислій дуже відвертій сукні.

Напевно, співачка у цей момент уявляє себе на сцені перед численною публікою, оскільки ритмічно підспівує під музику: “З тобою! З тобою!” Слід відзначити, що артистка не з тих, кого макіяж змінює до невпізнання.

Тіна має чудовий вигляд навіть без нафарбованих повік та брів і без яскравої помади. Просто мейкап підкреслює її гарні риси й виділяє на темному тлі. Оскільки співачка з роками не лише не старішає, а навпаки стає все привабливішою, природно, фанів хвилює питання – чи вдавалася зірка до пластики?

На думку Дмитра Святова, без хірургічного втручання діло не обійшлося. Уважний блогер підмітив, що носик у Тіни раніше був ширшим, а кінчик трішки опускався донизу. Щоправда, подібну ваду можна здолати не лише ринопластикою, але й за допомогою ботоксу.

Тож сказати напевно, що Кароль лягала під ніж, неможливо. Те ж стосується й блефаропластики. Можливо, знаменитість зробила ліфтинг брів, скористалася ботоксом або просто під перукою сильно натягує власне волосся, щоб отримати потрібний ефект.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?