Пономарьов знав толк у красі: Мозгова показала, як виглядає після насиченого дня на підборах – просто вау

Продюсерка Олена Мозгова показала, який вигляд маϵ перед сном після насиченого дня на великих підборах. Подивіться на портретне фото доньки українського співака Миколи Мозгового.

Продюсерка Олена Мозгова днями показала себе в яскравому образі. Знаменитість оприлюднила на своїй сторінці в Facebook світлину, зроблену після насиченого дня. Пані Олена похвалилася, що цей день був для неї складним, бо його довелось провести на підборах. І все через підготовку до гала-концерту, що присвячений герою України Мирославу Михайловичу Вантуху.

Однак самий найскладніший день коли-небудь завершуϵться. І тому після концерту Олена Мозгова зняла підбори і зробила перед сном наостанок світлину із концертним вечірнім макіяжем. А далі – побажала всім шанувальникам надобраніч.

Згодом на її сторінці зʼявилась ще одна світлина — на цей раз з самого концерту, а не з його репетиції.

Олена Мозгова показала себе з вечірнім макіяжем
Олена Мозгова показала себе з вечірнім макіяжем

Мирослав Михайлович Вантух, на честь якого влаштували концерт — художній керівник національного академічного ансамблю імені Павла Вирського.

Мирослав Вантух маϵ звання Героя України, а ще він – володар ордена Держави. Цей чоловік — національна легенда України, відомий хореограф. В січні 2024 року Вантух відсвяткував 85 років зо дня народження. Знаменитий балетмейстер народився в селі Великоселки Львівської області. З лютого 1980 року очолюϵ український ансамбль танцю. З ним він виступав по всьому світові.

Все життя Мирослава Миколайовича – це суцільна творчість та натхнення. За плечима Вантуха — нескінченна кількість годин праці, які зробили ансамбль танцю всесвітньо відомим.

Гала-концерт, присвячений Мирославу Вантуху — пройшов 19 травня в Національному палаці мистецтв України. Серед зірок, які були присутні на урочистому заході — була не тільки Олена Мозгова.

В переліку артистів, які прийшли привітати Мирослава Миколайовича, були помічені Григорій Решетник, Тіна Кароль в розкішній червоній сукні, Павло Зібров, Наталія Могилевська, Злата Огнϵвіч, Михайло Хома, Монатік, Пилип Коляденко, Оля Полякова та інші.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?